Aktywne Wpisy

saintie +17

gram_w_mahjonga +124
#wykop #moderacja #topwszechczasow
Serio, wykopie. Robicie wszystko, żeby przestać tu się udzielać.
Dla wyjaśnienia - CO ROKU zapraszam na discordowy czat - czat, który praktycznie się kojarzy z wykopem. Czemu akurat teraz to problem? Zapewne nie doczekam się odpowiedzi na odwołanie.
Serio, wykopie. Robicie wszystko, żeby przestać tu się udzielać.
Dla wyjaśnienia - CO ROKU zapraszam na discordowy czat - czat, który praktycznie się kojarzy z wykopem. Czemu akurat teraz to problem? Zapewne nie doczekam się odpowiedzi na odwołanie.
źródło: top usuniey
Pobierz

Jak wygląda sytuacja na rynku pracy na zachodzie Polski (Poznań, Wrocław), w branży księgowości? Ukończyłam FiR w Lublinie i oprócz kilku miesięcy praktyk studenckich nie mam doświadczenia. W całym moim województwie nie chcą mnie przyjąć nawet na staż. Podjęłam decyzję że się przeprowadzę ale nie wiem czy warto, gdyż nie chcę przez kilka miesięcy na marne wynajmować pokoju w innym mieście. Chciałabym się rozwijać w tej branży ponieważ bardzo lubię to robić i widzę perspektywy ale dopiero po kilku latach pracy. Do korpo mnie nie chcą, ponieważ jestem raczej introwertyczką i słabo mówię po angielsku (piszę i rozumiem ale nie mówię i nie umiem tego zmienić)
#ksiegowosc #podatki #pracbaza #korposwiat #szukaniepracy
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: RamtamtamSi
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
@mirko_anonim: Jeżeli szukasz pracy w Poznaniu to odezwij się na priv.