skrupulatny-narrator-90: weź mi doradź jak to robisz bo ja lvl 23 i tag przegryw dla mnie, nie mam pyska chada i nie moczyłem jeszcze ( ͡°͜ʖ͡°)( ͡°͜ʖ͡°)
@mirko_anonim: nie znam się za dobrze na takich sprawach, więc może nie powinnam się wypowiadać, ale może tak naprawdę brakuje Ci prawdziwej bliskości, i szczerej, prawdziwej relacji, ale po prostu nie wiesz, na czym to w ogóle polega. Może rzeczywiście powinieneś ten temat przepracować na terapii? Dobrze, że odkrywasz siebie na nowo, masz nowe przemyślenia i ewidentnie następuje w Tobie swego rodzaju przewartościowanie. A może właśnie nie powinieneś robić nic
@mirko_anonim: jeśli to nie bait, to polecam ci książkę Andrzeja Gryzewskiego "Niekochani. Lek przed bliskoscią". Może tam znajdziesz jakąś odpowiedź na swoje wątpliwości.
Kilkaset tysięcy żeby jeździć w kurtce z prędkością dużego to całkiem rozsądny wybór. To chyba taka nowa definicja lukausu w Polsce. Bez spinki tylko:p #transport #bogactwo #zima
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: heracinsky
Dobrze, że odkrywasz siebie na nowo, masz nowe przemyślenia i ewidentnie następuje w Tobie swego rodzaju przewartościowanie. A może właśnie nie powinieneś robić nic
Myślę, że p0lak się wyszalał na karuzeli tzip i teraz czas na szarą myszkę dziewicę.
@Pradi: (ಠ‸ಠ)