Odnośnie tego mema to jakim cudem wy macie teamsy na linuxach ewentualnie na macu? Przecież żaden programista nie dostanie windowsa do developmentu
Tyle lat w IT pracuje i jeszcze nigdy nie słyszałem, by CRUDiarza na windowsie musiał robić. Przecież nawet postawienie środowiska dev będzie wymagało odpalenie dockera albo WSL z linuxem to tylko szkoda performance na szpiegowanie windowsowe do cum mastera i szefa janusza
@nad__czlowiek: Teamsy najlepiej mi działały jak odpałem je w chromium. Jakies apki electronowe zawsze była kupa. I ta częsta niepewność czy ci działa mikrofon czy nie. Na szczęście już pracuje gdzie nie używa się tego szitu od MS
Odnośnie tego mema to jakim cudem wy macie teamsy na linuxach ewentualnie na macu? Przecież żaden programista nie dostanie windowsa do developmentu
Tyle lat w IT pracuje i jeszcze nigdy nie słyszałem, by CRUDiarza na windowsie musiał robić. Przecież nawet postawienie środowiska dev będzie wymagało odpalenie dockera albo WSL z linuxem to tylko szkoda performance na szpiegowanie windowsowe do cum mastera i szefa janusza
źródło: MAG
Pobierz@nad__czlowiek: przecież jest jeszcze WSL
@nad__czlowiek: https://en.wikipedia.org/wiki/Electron_(software_framework)
@nad__czlowiek: Nie wiem jak na linuxach ale na macos normalnie jest natywna apka, nie wiem z czym masz problem.