nad__czlowiek nad__czlowiek przedwczoraj, 20:48:20 16 + #programista15k #programowanie #pracait #korposwiat #java #programista25k #kryzysit #pracbazaTaki wasz obraz źródło: b2b Pobierz
armin-van-kutonger armin-van-kutonger przedwczoraj, 20:50:54 via Wykop 0 + @nad__czlowiek: radlenie w poprzek zaoranej bruzdyi to zasianym?
nad__czlowiek nad__czlowiek przedwczoraj, 20:56:14 via Wykop 5 + @armin-van-kutonger: no wrzucanie kodu prosto z AI na produkcjewszystko na tym obrazku sie zgadza ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)PANIE TAKI Z-------L W SPRINTACH ŻE PRZEZ PRZYPADEK ORAMY DOBRY KOD XDDD CC: @Ksiega_dusz
Ksiega_dusz Ksiega_dusz przedwczoraj, 20:56:39 via Wykop 1 + @nad__czlowiek: haha, ja pamiętam jak byłem na b2b w jednej zajezdni to manager widać było że totalnie miał w------e w mój work-life-balance i poczucie. jedyne czego chciał to wycisnąć mnie maksymalnie na Sprintach xDDD
AtlantyQ AtlantyQ przedwczoraj, 21:20:03 via Wykop 2 + @nad__czlowiek: No ja się nie dziwę, że ich zwalniają, jak nie wiedzą jak pola zaorać
Taki wasz obraz
źródło: b2b
Pobierzradlenie w poprzek zaoranej bruzdy
i to zasianym?
wszystko na tym obrazku sie zgadza ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
PANIE TAKI Z-------L W SPRINTACH ŻE PRZEZ PRZYPADEK ORAMY DOBRY KOD XDDD
CC: @Ksiega_dusz
haha, ja pamiętam jak byłem na b2b w jednej zajezdni to manager widać było że totalnie miał w------e w mój work-life-balance i poczucie. jedyne czego chciał to wycisnąć mnie maksymalnie na Sprintach xDDD