@HumanBeing: zgadzam się, co jak co zbroje z wiedźmina i z dwójki i z trójki były ładne i dobrze zrobione. Nawet części z losowych setów połączone w jeden (chociaż nie wiem po co ktoś miałby to robić) na ogół wyglądały spoko.
ja idę w set kota zawsze
pod względem statów i wyglądu jak dla mnie set wilka i mantikory były cudne( ͡°ᴥ͡°)
@TrisssMerigold to ty nie robiłeś rynsztunków wiedźmińskich? Nie ma lepszych pancerzy od nich, a przed pierwszym rynsztunkiem, tak jak pisałem, można mieć set temerski i później nilfgaardzki które też są bezkonkurencyjne na swoich progach levelowych, a wyglądają super. Bronie czasem się trafią delikatnie lepsze, ale tylko przez chwilę bo za chwilę wlatuje kolejny upgrade miecza z rynsztunku i znowu to on jest najlepszy
@TrisssMerigold: ani razu? nie wiem w jaki sposób grałaś, ale korzystając z setów wiedźmińskich cały szrot wypadający z wrogów nadawał się tylko na sprzedaż.
@HumanBeing robiłam arcymistrzowskie, i robilas jak już xd ale w calej grze zanim się dorobisz dobrych wiedźmińskich to wiele jest lepszych i brzydkich xd
@w_trzy_parseki_na_kaladan ją prawie całą podstawkę i serca z kamienia przechodziłem w pancerzu kota, ale w krwi i winie przeszedłem na set mantikory bo pancerz kota dostał kaptur nagle w ostatnim ulepszeniu xd nie podobał mi się, a pancerz mantikory to prawie 1:1 zbroja z wiedźmina 1, czyli najlepszego wieśka ( ͡º͜ʖ͡º)
jakie polskie słodycze/przysmaki mogę kupić ludziom, którzy nigdy nic polskiego nie jedli? myślałam nad kabanosami, polskimi ogórasami i kisielem, ale co jeszcze mogłabym kupić to nie wiem
źródło: temp_file7459700246496866654
Pobierzpod względem statów i wyglądu jak dla mnie set wilka i mantikory były cudne( ͡° ᴥ ͡°)