Aktywne Wpisy

Czarny_Wilk +194
#kiszak
Cześć, z tej strony autor recenzji Silent Hill f na GRYOnLine.pl. Kiszak w swojej opinii o grze (https://www.youtube.com/watch?v=4XFJEEo4suM) zarzuca wszystkim autorom recenzji z wysokimi ocenami nierzetelność i kłamstwa – poniekąd więc i mojej. Porozmawiajmy zatem o rzetelności i merytoryczności jego własnego materiału.
Rzetelna i wartościowa opinia o grze czy recenzja zakładają osadzenie w kontekście, merytoryczne przygotowanie i brak tendencyjności. Kiszak w swoim materiale nie spełnia żadnego z tych założeń.
Cześć, z tej strony autor recenzji Silent Hill f na GRYOnLine.pl. Kiszak w swojej opinii o grze (https://www.youtube.com/watch?v=4XFJEEo4suM) zarzuca wszystkim autorom recenzji z wysokimi ocenami nierzetelność i kłamstwa – poniekąd więc i mojej. Porozmawiajmy zatem o rzetelności i merytoryczności jego własnego materiału.
Rzetelna i wartościowa opinia o grze czy recenzja zakładają osadzenie w kontekście, merytoryczne przygotowanie i brak tendencyjności. Kiszak w swoim materiale nie spełnia żadnego z tych założeń.

Gawith_Apricot +240
źródło: 1111111111
Pobierz

źródło: 9hag0a
Pobierz@ramotka: niestety, wcale nie ostatnio : (
@Drzewozerek: Idźiemy na solo po lekcjach.
@AtlantyQ: spójnością wzorców projektowych i dobrymi praktykami aby się nie powtarzać (DRY) jakie przyjęliśmy w zespole ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@AtlantyQ: Pamiętam jak w technikum mieliśmy jakiś "sprawdzian" z OOP i za zadanie było napisanie programu obliczającego pole koła. Później gość wyświetlał te programy na rzutniku i wstawiał oceny. Przez pół lekcji nauczyciel kłócił się z dwoma kolegami, że od siebie ściągali, bo mieli podobne programy (kto by się spodziewał, w programie, który ma 5 linijek). Ostatecznie dostali po 3.
Bardzo głupie, bo przecież
Tyle ładnych slow a ludzie używają jakby to była pizza na dowóz
@mandanda: To ja mam historię w podobnych klimatach ( ͡° ͜ʖ ͡°) Na zaliczaniu z Podstaw Elektromagnetyzmu byliśmy podzieleni na dwie grupy A i B. Prowadzący zajęcia podchodził do każdego rzędu i podawał karteczki z pytaniami (pytania
Słyszałaś co to żargon?
Poczytaj książki Helionu. Te gorsze i mniej znane (bo w tych topowych jest spoko), to zobaczysz co znaczy tłumaczyć wszystko na siłę.