Aktywne Wpisy

anoysath +130

forfiterex +74
#krakow #sct #niszczalski
Ci idioci od SCT z Krakowa naprawdę liczą, że obcokrajowcy przed wjazdem do miasta będą się rejestrować xxxD większego odklejenia niż krakusowskich urzedasow to nie widziałem w życiu
Ci idioci od SCT z Krakowa naprawdę liczą, że obcokrajowcy przed wjazdem do miasta będą się rejestrować xxxD większego odklejenia niż krakusowskich urzedasow to nie widziałem w życiu
Jeśli Twój pojazd jest zarejestrowany za granicą, nawet jeśli spełnia wszystkie wymagane normy, musisz samodzielnie zgłosić go do systemu SCT. Podczas zgłaszania będziesz musiał przedstawić kopię dowodu rejestracyjnego pojazdu, podać markę, model i rok produkcji

źródło: 9hag0a
Pobierz@ramotka: niestety, wcale nie ostatnio : (
@Drzewozerek: Idźiemy na solo po lekcjach.
@AtlantyQ: spójnością wzorców projektowych i dobrymi praktykami aby się nie powtarzać (DRY) jakie przyjęliśmy w zespole ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@AtlantyQ: Pamiętam jak w technikum mieliśmy jakiś "sprawdzian" z OOP i za zadanie było napisanie programu obliczającego pole koła. Później gość wyświetlał te programy na rzutniku i wstawiał oceny. Przez pół lekcji nauczyciel kłócił się z dwoma kolegami, że od siebie ściągali, bo mieli podobne programy (kto by się spodziewał, w programie, który ma 5 linijek). Ostatecznie dostali po 3.
Bardzo głupie, bo przecież
Tyle ładnych slow a ludzie używają jakby to była pizza na dowóz
@mandanda: To ja mam historię w podobnych klimatach ( ͡° ͜ʖ ͡°) Na zaliczaniu z Podstaw Elektromagnetyzmu byliśmy podzieleni na dwie grupy A i B. Prowadzący zajęcia podchodził do każdego rzędu i podawał karteczki z pytaniami (pytania
Słyszałaś co to żargon?
Poczytaj książki Helionu. Te gorsze i mniej znane (bo w tych topowych jest spoko), to zobaczysz co znaczy tłumaczyć wszystko na siłę.