Wpis z mikrobloga

no skoro biora w to udzial dwie osoby to wystarczy dac najnizsza wartosc zeby wygrac, on tego nie zauwazyl

@niko444: bo go o to nie poprosiłeś

Prosiłeś o podawanie losowych licz, nie o wygrywanie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
  • 0
@Atreyu: ale podales zly przyklad jedyna najlepsza odpowiedz brzmi 0 to pewna wygrana, ja dalem 1 zeby dac mu choc odrobine szansy, on nie zauwazyl tego, malo tego podawales pierwszy liczbe wiec wystarczylo dac nizsza xdd a i tak wdupil
  • Odpowiedz
@niko444: ty nadal nie wiesz o czym piszesz. naprawdę jesteś ćwierćinteligentem, który próbuje z siebie zrobić fifarafę na wykopie, bo "przechytrzyłeś" AI. winszuję i nie pozdrawiam.
  • Odpowiedz
@niko444:

no skoro biora w to udzial dwie osoby to wystarczy dac najnizsza wartosc zeby wygrac, on tego nie zauwazyl

ech. programistów może i nie zastąpi, ale widzę, że takiego kodoklepa jak ja to i owszem :P
Dobrze, że nie mam kredytu :P
  • Odpowiedz
Oczy odpoczywają

@Atreyu: to jest p---------e. Nie ma żadnych medycznych dowodów na to, że jasne tło gorzej wpływa na wzrok czy 'zmęczenie oczu' niż ciemne. Co więcej są przesłanki za tym, że o ile tylko dbasz o dobre oświetlenie w pomieszczeniu a nie siedzisz jak jakiś piwniczak po ciemku to właśnie efektywniej czyta się czarne litery na jasnym tle. To że ludziom wydaje się inaczej to wyłącznie kwestia albo przyzwyczajenia
  • Odpowiedz
@niko444: celem AI nie jest wygranie z tobą, tylko dostarczenie ci rozrywki. Spróbuj sobie zagrać w papier kamień nożyce, gdzie zawsze dajesz pierwszy ruch. Wcale nie będzie wygrywać w 100%, tylko będzie mniej więcej po równo.
  • Odpowiedz