Aktywne Wpisy

Marcinnx +135
Nic mnie tak nie W-----A jak ludzie, którzy traktują McDonalda jak jakąś j----ą restaurację 5 gwiazdkową.
Patrzę na to i co widzę? Widzę stado baranów, które stoi w kolejce, żeby dać się OGRABIĆ w biały dzień.
Kiedyś to był tani fast food dla studentów. A dzisiaj? Dzisiaj KAŻDY z Was, kto tam idzie, płaci 35-40 złotych za j----y KAWAŁEK TEKTURY zwany bułką i mięso grubości żyletki, które koło krowy nawet nie leżało.
Rozumiecie to?
Patrzę na to i co widzę? Widzę stado baranów, które stoi w kolejce, żeby dać się OGRABIĆ w biały dzień.
Kiedyś to był tani fast food dla studentów. A dzisiaj? Dzisiaj KAŻDY z Was, kto tam idzie, płaci 35-40 złotych za j----y KAWAŁEK TEKTURY zwany bułką i mięso grubości żyletki, które koło krowy nawet nie leżało.
Rozumiecie to?
źródło: obraz
Pobierz
Atreyu +35
Mieszkanie pet friendly - ale zwierzętami jesteście Wy xD
#patodeweloperka #krakow #heheszki #czarnyhumor #nieruchomosci
#patodeweloperka #krakow #heheszki #czarnyhumor #nieruchomosci
źródło: jj32g5ek7ubg1
Pobierz

#motoryzacja #samochody
źródło: 1000006074
PobierzJa się przesiadłem na Espace V - no inne auto to już jest, mniej miejsca, więcej bajerów. Ale jeździ się dobrze i dalej 7 os przewieziesz (chociaż w III rzędzie tylko dzieciaki i to nie za daleko). Ostatnio jechałem w dłuższą trasę
źródło: fot.1
Pobierz@ElCiesiel: I niestety przestają je produkować bo modniejsze są SUVy... które na zewnątrz są w wielkości minivana a w środku wielkości kompakta :-/
@T3sla: Jest jeden minus, do tego LPG się nie zamontuje bo bezpośredni wtrysk i chyba zbyt stary aby którykolwiek producent LPG sprzedawał dedykowaną instalacje.
źródło: image
Pobierz@Lardor: jak każdy polak...
W 2020 kombi to było ledwie 15% sprzedanych nowych aut