Aktywne Wpisy

MonazoPL +109
Ruszamy z nowym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
źródło: AirPods 4 Citi
Pobierz
Traczex +175
Dobra skończyłem. 3 lata, dużo pracy ale już mieszkam. Dzięki za porady na tagu #budujzwykopem Powodzenia Mirki.
źródło: scaled_1000021155
Pobierz

#motoryzacja #samochody
źródło: 1000006074
PobierzJa się przesiadłem na Espace V - no inne auto to już jest, mniej miejsca, więcej bajerów. Ale jeździ się dobrze i dalej 7 os przewieziesz (chociaż w III rzędzie tylko dzieciaki i to nie za daleko). Ostatnio jechałem w dłuższą trasę
źródło: fot.1
Pobierz@ElCiesiel: I niestety przestają je produkować bo modniejsze są SUVy... które na zewnątrz są w wielkości minivana a w środku wielkości kompakta :-/
@T3sla: Jest jeden minus, do tego LPG się nie zamontuje bo bezpośredni wtrysk i chyba zbyt stary aby którykolwiek producent LPG sprzedawał dedykowaną instalacje.
źródło: image
Pobierz@Lardor: jak każdy polak...
W 2020 kombi to było ledwie 15% sprzedanych nowych aut