Wpis z mikrobloga

@thesis: ja się nie jarałem, ale po jeżdżeniu Peugeot Partnerem zakochałem się w ich funkcjonalności.
Ale, że obecnie nie potrzebuję takiej landary (kupię kiedyś Forda SMaxa) to kupiłem sobie Kię Vengę, mikrovany też są zacne, bo na 4m długości mieścisz 5 osób i masz 400l bagażnika. Coś abstrakcyjnego dla jakiegokolwiek innego samochodu tej długości.
  • Odpowiedz
@niebadzogrem: Espace IV w Grandzie, 2.0 w dislu wersja 150km. Nie zajedziesz tego. Jedyne co mnie denerwowało to zawieszenia (sporo elementów jest z laguny, która jednaj jest dużo lżejsza, przez co cześciej strzeba było robić jakieś duperele). A tak to lux. Teraz jak stoi (bo kuipłem se nowe auto, ale tego nie sprzedałem), to się zaczęła p-------ć elektryna, bo czasem aku padnie do zera, jak zapomnę się bryknąć.
  • Odpowiedz
@thesis dostałem od taty Opla Zafirę jako pierwsze auto. Do środka zmieści się 7 osób, więc wyjazd do Trójmiasta że znajomymi wyszedł za grosze. Jak w górach trzeba było przewieźć 3 snowboardy, parę nart, i 4 osoby to nie potrzebowałem bagażnika na dachu. Potrzebujesz się przeprowadzić bo się wyprowadzasz od rodziców? 3 loty i wszystko przewiezione bo w środku jest masa miejsca. Kupiłeś szafę z Ikei do nowego mieszkania? Też się
Migfirefox - @thesis dostałem od taty Opla Zafirę jako pierwsze auto. Do środka zmieś...

źródło: 1000012368

Pobierz
  • Odpowiedz
@thesis: od lat mi się marzył JDM van, ale 3 miesiąće temu trafiła się okazja na eurovana Citroena C8 (Peugeot 807) i to jest bajka. Oba przednie fotele kręcą się o 180 stopni. Z łącznie 8 siedzeń wypiąłem w kilka minut 4 z nich, wrzucony materac, wypady już na razie krótkie były.

Cały 2 metrowy regał już przewiozłem. Schowków jest tyle, ze już zgubłem kilka rzeczy bo coś schowałem i
  • Odpowiedz
@SzycheU: Pytanie powinno być raczej w drugą stronę, ale ok. Większości biznesów NIE DA SIĘ prowadzić bez samochodu, a o pracę też łatwiej jeśli możesz pojechać do klienta, czy po prostu coś załatwić. Jak będziesz miał dzieciaki to bez auta się zesrasz bo nawet przy jednym ciężko będzie się wyrobić, żeby zawieźć do przedszkola i zdążyć do roboty, a potem zdążyć je odebrać przed zamknięciem placówki, nie mówiąc już o
  • Odpowiedz
@ElCiesiel:

Jak będziesz miał dzieciaki to bez auta się zesrasz

A no właśnie - żaden z moich rodziców ani dziadków nie miał prawa jazdy i samochodu dlatego jestem przyzwyczajony do tego trybu
SzycheU - @ElCiesiel: 
Jak będziesz miał dzieciaki to bez auta się zesrasz
A no właśn...

źródło: DSC_4215

Pobierz
  • Odpowiedz
mam c-max 2017r i bardzo polecam, śmiga się jak focusem zawieszenie to bajka w tym aucie

@LZBNZ: Już nie produkują od 5 lat :-( S-Maxa też przestali produkować jakieś 3 lata temu. Też mam C-Maxa i bardzo chwalę tylko pali jak suv, po mieście trudno się zmieścić w 10l/100 przy silniku 1.5 ecoboost.
  • Odpowiedz