Wpis z mikrobloga

• 0
@mirko_anonim Jezu, ależ to jest krindżówa. Rozumiem że kamery i w ogóle, ale to jest dramat. Nie mam pojęcia jak wyglądają prawdziwi przegrywi z tagu, ale zupełnie nie tak sobie ich wyobrażam. Co jest nie tak z tymi gościami?
  • Odpowiedz
Żaden nawet normalnie nie umie się odezwać. Nawet nie chodzi o jakieś tam próby podrywu, ale o normalne odezwanie się, normalna rozmowa, wystarczyłoby żeby normalnie pogadali przez te 30 sekund a nie jak dzikusy którzy pierwszy raz w życiu widzą kobietę, po prostu tak żeby pozytywnie zostać odebranym nie tylko przez te dziewczyny ale też przez widzów programu - a oni swoim zachowaniem wręcz odpychają. Piszę to jako facet. Niestety. Czy naprawdę
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Wystarczy brak obycia, nieśmiałość czy jakieś zaburzenia i tak to wygląda, istnieją mało urodziwi mężczyźni, którzy mają gadkę i dają sobie radę z kobietami, a są i tacy, którzy mimo normalnego albo dobrego wyglądu sobie nie radzą, trochę nie rozumiem zdziwienia, ludzie są różni przecież xD A tu dodatkowo dochodzą kamery, no i jeszcze mają rozmawiać z karynami zamiast z normalnymi babkami, takiej karyny to sama bym się bała.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Generalnie w pierwszej sytuacji na przykład wystarczyłoby, że chłop odpowiedziałby tej dziewczynie przepraszam wiem to głupie, ale zrobiłem to żeby sobie dodać otuchy bo się stresuje jesteś bardzo ładna wydajesz się być sympatyczna jak masz na imię? Nie wiem mógł się popatrzeć na nogi i powiedzieć przepraszam koleżanko, ładną masz figurę.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Druga sytuacja chłop wjeżdża i od razu gada, że taki przeciętny chłopak jak on nie miałby szans u laski z góry która jest co prawda ładna, ale równie przeciętna co on XD Ogólnie o tych celebrytach to p!d0l!ł jak typowy redpillowiec wykopek
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: wielu mężczyzn klasyfikowanych jako przegrywu - idealizuje sobie kobietę - nie rozumiejąc że ona nawet gdy jest ładna to ma takie same problemy w głowie jak on, potrafi być wstydliwa, zakompleksiona, zestresowana, wystraszona itd. Kobieta to też człowiek
  • Odpowiedz
Następuje klasyczne sprzężenie zwrotne. Jesteś ładny - od małego każdy klepie Cię po tyłku - dostajesz pozytywny vibe

@kamil150794: To nie działa absolutnie w ten sposób, tutaj ludzie występujący wyglądają i zachowują się jak bardzo mocno przerysowane postacie.
  • Odpowiedz
robiłem to żeby sobie dodać otuchy bo się stresuje jesteś bardzo ładna wydajesz się być sympatyczna jak masz na imię? Nie wiem mógł się popatrzeć na nogi i powiedzieć przepraszam koleżanko, ładną masz figurę.

@Cztero0404: mało lepsze niż to co oni mówili, a to z arbuzami to już w ogóle XD Problem jest w tym że ludzie nie pojmują (albo nie chcą pojąć) że nie ważne co się mówi tylko
  • Odpowiedz
Problem jest w tym że ludzie nie pojmują (albo nie chcą pojąć) że nie ważne co się mówi tylko kto to mówi. Po takich tekstach będziesz albo napalonym oblechem albo uroczym romantykiem

@De_Fault: Twoja wypowiedź brzmi jak wypowiedź typowego typa co wszystko neguje.
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
kreatywny-znawca-79:

To nie działa absolutnie w ten sposób, tutaj ludzie występujący wyglądają i zachowują się jak bardzo mocno przerysowane postacie.

@Cztero0404: czyzbys dostrzegal, ze mowimy caly czas o REŻYSEROWANYM programie
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
przykładny-marszand-20: Po pierwsze to jest wyreżyserowane, masz dwie osoby ze skrajnych środowisk itd. i one ze sobą walczą, mają budzić emocje.
A po drugie pytasz skąd się biorą ludzie którzy mają problemy?
Otóż qrde problemy się nawarstwiają jak się żyje, latami, niektóre problemy pochodzą nawet z wczesnego dzieciństwa i one kształtują dorosłe życie.
Dla mnie nie zrozumiałe jest jak można być takim nie doinformowanym gościem jak ty, jak bardzo nie doświadczonym i nie
  • Odpowiedz