Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Jestem calkowicie odizolowany od ludzi. Chciałbym pisać, poznawać, spotykać się z ludźmi, ale jednocześnie boję się jak i tez nie ma sensu wykonać jakikolwiek ruch, bo oprócz lęków społecznych mam mgłę mózgową i nic nie przychodzi mi do głowy, aby móc chociaż popisać.. albo kosztuje mnie to dużo czasu, stresu i wysiłku, aby wykluc z siebie jakiś pomysł, czy cokolwiek do napisania. Mam tak od dziecinstwa i przez z czasem zacząłem popadać w coraz głębsza depresję. A teraz będąc już w ciężkiej depresji trudniej jest byc ciągle sam ze sobą, jak dodatkowo z niczego nie odczuwam przyjemności, żeby móc choćby pograc, czy zająć się czymś co zajmie czas..
#depresja #fobiaspoleczna

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: RamtamtamSi

• 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: Robisz cokolwiek? Grasz, oglądasz filmy, układasz puzzle, rysujesz, srasz na czas, gotujesz?
Znajdź sobie jakieś forum tematyczne dotyczące tego, co robisz w wolnym czasie i zacznij od wypowiadania się w jakichś tematach, w których będziesz miał coś do powiedzenia.
  • Odpowiedz
  • 0
Mozesz pogadac z chat gpt, aby Ci podsunal jakies pomysly na zagadywanie ludzi. Mozesz te tam pocwiczyc rozmowy jako takie. Szczegolnie, ze jest tam juz dostępny interfejs głosowy.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: wiesz co że ja też tak miałem Właściwie to co piszesz mocno bliskie Nie wiem co robisz Leki i psychiatra jest ? Bo to będzie na teraz podstawą do czegokolwiek To nie jest tak że Ty serio nie wiesz co powiedzieć i masz pustkę w głowie Ty sobie nie pozwalasz na myślenie, bo całkowicie mózg absorbuje analizowanie wariantów i możliwych zdarzeń Zamiast skupić się na jakiejś dyskusji to skupiasz
  • Odpowiedz