Wpis z mikrobloga

@splinter96: bo jest. Przekaz skierowany do tępego luda - przecież oni są za głupi żeby cokolwiek zweryfikować. Odpal sobie w nocy Radio Maryja albo Trwam - i zobacz jakie tam pranie mózgu odchodzi. Ta sama informacja przekazywana w trakcie jednego programu wielokrotnie, mówiona głosem takim jednostajnym, stonowanym - coś jak Kaszpirowski kiedyś odwalał.
  • Odpowiedz
@splinter96: to jest bardzo skuteczne. Od lat kreowany jest wizerunek Tusk = Niemiec. Bardzo dobrze ten spin chwycił, nawet tu, na Wykopie, często wybrzmiewa w psychiatryku na głównej.

Trzeba podkreślać, że Nawrocki jest polskim Polakiem z polskiej Polski.

Na kogo zagłosujesz? Na Niemca? Czy na polskiego Polaka?
  • Odpowiedz
@splinter96: To na 99% jest parafraza słów Hitlera xD Nie mogę teraz, na szybko, tego znaleźć, ale jestem niemal na 100% pewna, ze on powiedział coś identycznego, tylko że o Niemczech xD
  • Odpowiedz
@splinter96: powinni pokazać liste glosujacych na tego bombla. Vhcialbym więcej kto ma mniej iq od rakietki tenisowej. Jak ktoś świadomie odda na niego glos to ja nie wiem dokąd zmierzamy
  • Odpowiedz
@Tommy__: może Kaczyński ma ksywę „Polacy”. Dopuszczam też możliwość że w Pisie i okolicach nikt nie opanował tajemnej sztuki deklinacji.
  • Odpowiedz