@gagarin_kosmonauta: no normalnie centaur złoty człowiek, matka teresa z krzyżowej, tylko z jakiegoś dziwnego powodu przy próbie jakiejkolwiek krytyki kompulsywnie obraża z multikont czyjeś "mamcie" xDD
@gagarin_kosmonauta: Jego "argumenty". Umm to nie prawda, to przekręcone. Umm a tego to akurat żałuje ale to było dawno i nieprawda. Umm atakujo mnie i mojom rodzine, jam jest ofiara.
@gagarin_kosmonauta: przeczytalem pierwsze dwa zdania i trzeba przyznac ze sradula przeradza sie powoli w kosno. Widac ze dzisiaj ciezki dzien w chatce. Maryjola, lap mini mariana i lec do enrique na noc, bo zegarki beda latac
@gagarin_kosmonauta: 2. Wspomnijcie, że w tym samym roku po pijaku zrobił głupiego lajwa, w którym nie panował nad sobą i wyzywał Bogu ducha winnych ludzi w Niemczech. Nie mówcie, że to było prawie 5 lat temu, a on od ponad 3 lat już nie pije i żałuje „tamtych” zdarzeń.
@gagarin_kosmonauta akurat tekst o zlizywanie śmietany to nie był perwersyjny wymysł rudzielca tylko po prostu padł donejt z tym tekstem i rudy powtórzył Jankowi tu tego.
@gagarin_kosmonauta: najważniejsze! Sławomir Nowak namawiał odurzonego rozpuszczalnikiem, nieporadnego życiowo człowieka do spędzenia nocy w lesie, kiedy temperatura była bliżej 0 stopni niż -20!! Można się rozejść!
Komentarz usunięty przez autora
Umm to nie prawda, to przekręcone. Umm a tego to akurat żałuje ale to było dawno i nieprawda. Umm atakujo mnie i mojom rodzine, jam jest ofiara.
No co za typ xD
Priceless. Siurek się podnosi. Wincyj!
Komentarz usunięty przez autora