Wpis z mikrobloga

@PodniebnyMurzyn bzdura, najszcześliwsze związki to własnie takie gdzie ludzie poznali sie gdzieś w okolicach szkoły średniej i dla obu stron był to pierwszy poważny związek.

Branie laski po karuzeli kutang konczy sie zawsze jak na picrel i jest sie wiecznie porownywanym do jej byłych ktorzy mieli wiekszego/byli wyzsi/bogatsi itd.
  • Odpowiedz
chcesz miec 31-letnia Natalke, ktora do konca zycia bedzie potajemnie wzdychala do pierwszego Wlocha chada i zawsze bedziesz blado wypadal w porownaniu z jej wyidealizowanymi wspomnieniami o nim?

@schweizer: ostatecznie, co cię to obchodzi? Życie przeważnie nie jest romantyczne ¯\(ツ)/¯ Tobie też nikt nie broni czasem wspomnieć sobie jakąś pierwszą miłość.
  • Odpowiedz
Czysta telegonia/mikrochimeryzm, pierwszy partner kobiety programuje ją na całe życie, dlatego tak ważne jest, aby witaminy uważały, na to z kim współżyją.
  • Odpowiedz
@JanNiezbednyX:

2025 - wykopki odkrywają, że ludzie mają wspomnienia.

Pytanie tylko jak dyskutować z tymi piwniczakami skoro oni nie mają żadnych wspomnień, sami nie przeżyli zadnej młodzieńczej miłostki za którą mogą dzisiaj czuć sentyment. Ba, powiesz że jako facet też masz 'tę kobietę' którą zawsze wspominasz to cię jeszcze cymbały wyśmieją xDD
  • Odpowiedz
@schweizer: ja pierdziele, ludzie skąd wy się bierzecie.
Tak, będę się przejmował tym, że moja partnerka wzdycha do jakiegoś randoma z Włoch. No niech sobie wzdycha, najwyżej się rozstaniemy.
Sam nieraz sobie przypomnę o licealnych miłościach albo o jednej takiej studentce i co, to powoduje, że nie mogę mieć żony czy partnerki bo czasami pomyślę o byłych?
Weźcie się ogarnijcie, bo serio aż szkoda czytać te wysywy. I jeszcze tyle
  • Odpowiedz
przecież pierwsze związki zawsze się rozpadają. Chcesz być zawsze w związku, który się i tak rozpadnie?

@PodniebnyMurzyn: Mój kuzyn poznał dziewczynę w gimnazjum. Skończyli studia chyba 2 lata temu ~ i są żonaci.

Z bardziej popularnych przykładów, youtuber sitrox poznał swoją pierwszą dziewczyne w liceum i jest z nią do dzisiaj, są małżeństwem.
J.....e - >przecież pierwsze związki zawsze się rozpadają. Chcesz być zawsze w związk...

źródło: F5mgNR2W4AEMoar

Pobierz
  • Odpowiedz