Aktywne Wpisy

mirko_anonim +2
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Jestem w 6 letnim związku, ja 28 lat, ona 24. Mieszkamy razem. Dodam, że oboje wcześniej nie mieliśmy innych partnerów. Mamy wiele wspólnych zainteresowań, jednym z naszych hobby jest wspólne granie w gry online. Ma kilku znajomych online do wspólnej gry, ja zresztą również. Zawsze sama z siebie dzieliła się ze mną doświadczeniami, z kim się komunikuje, z kim gra, co robi, kto do niej zagaduje.
Od ostatnich tygodni
Jestem w 6 letnim związku, ja 28 lat, ona 24. Mieszkamy razem. Dodam, że oboje wcześniej nie mieliśmy innych partnerów. Mamy wiele wspólnych zainteresowań, jednym z naszych hobby jest wspólne granie w gry online. Ma kilku znajomych online do wspólnej gry, ja zresztą również. Zawsze sama z siebie dzieliła się ze mną doświadczeniami, z kim się komunikuje, z kim gra, co robi, kto do niej zagaduje.
Od ostatnich tygodni
Nieszkodnik +20
Kupuj elektryka, mówili. Będziesz tanio jeździł, mówili. Mówienie nic nie kosztuje, w przeciwieństwie do ładowania auta :-)
https://wyborcza.biz/biznes/7,156481,31709015,ladujesz-auto-i-nie-wiesz-ile-zaplacisz-ekspert-kierowcy.html
#technologia #elektryki #obietnice #prad #motoryzacja #autanaprad
https://wyborcza.biz/biznes/7,156481,31709015,ladujesz-auto-i-nie-wiesz-ile-zaplacisz-ekspert-kierowcy.html
#technologia #elektryki #obietnice #prad #motoryzacja #autanaprad

źródło: Screenshot_20250522-083235_Firefox
Pobierz
#p0lka
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz@wstanczyk: @ImperatorPL @JanNiezbednyX @muchatse @seraph88 tu nie ma symetrii. Chłop, gdy nie jest idealnie, ale jest DOBRZE - trzyma się tego związku. Baba będzie szukać IDEAŁU.
Przeczytaj sobie ten
@gorobei: Bzdury gadasz i nawet na własnym przykładzie mogę to stwierdzić xD Życzę ci, abyś i ty miał w życiu kilka związków, byś się przekonał. Wmówiłeś sobie, że mężczyźni w tej kwestii są jacyś inni - no nie są. Ludzie zawsze się zastanawiają "a co gdyby", choć akurat w
@PodniebnyMurzyn: mój się jakoś trzyma już 13 lat na obrączce a z 16-17 ogółem :P
@wstanczyk: chochoł i tertium non datur, ulubione - bo jedyne - narzędzia dyskusyjne wykopka.
Komentarz usunięty przez moderatora
@M4711v2: @adam-pajac ale wiecie, że ona była akurat na wyprawie dotyczącej tego statku i wydarzeń, które tam miały miejsce? To co miała o ślubie i porodach opowiadać? Głupia tylko, że ten medalik wywaliła. Reszta, to całkiem spójna opowieść o starszej pani, która wspomina swój pierwszy i ostatni rejs na Tytaniku
@adam-pajac: no był miłością jej życia:) i umarł. Co nie znaczy, że potem nie miała udanego związku i rodziny. Jakby nie umarł, to zapewne by się z nim związała, czolera wie czy na zawsze.
Ja miałam chłopaka w którym byłam zakochana, byliśmy razem w kilku fajnych miejscach i do tej pory
@wysokiewiczplum: