Wpis z mikrobloga

tu nie ma symetrii. Chłop, gdy nie jest idealnie, ale jest DOBRZE - trzyma się tego związku. Baba będzie szukać IDEAŁU.

@gorobei: Bzdury gadasz i nawet na własnym przykładzie mogę to stwierdzić xD Życzę ci, abyś i ty miał w życiu kilka związków, byś się przekonał. Wmówiłeś sobie, że mężczyźni w tej kwestii są jacyś inni - no nie są. Ludzie zawsze się zastanawiają "a co gdyby", choć akurat w
  • Odpowiedz
przecież pierwsze związki zawsze się rozpadają. Chcesz być zawsze w związku, który się i tak rozpadnie?

@PodniebnyMurzyn: mój się jakoś trzyma już 13 lat na obrączce a z 16-17 ogółem :P
  • Odpowiedz
To serio nie działa tak, że wchodząc w nowy związek zapominasz wszystkie stare i zaczynasz nienawidzić byłych

@wstanczyk: chochoł i tertium non datur, ulubione - bo jedyne - narzędzia dyskusyjne wykopka.
  • Odpowiedz
@gorobei: To miło, że się pochwaliłeś, ale nie poprzestawaj na nich. Btw gdy ktoś dla odmiany rozumie znaczenie słów, których używasz, to to nie imponuje, ani nie zastępuje argumentów, wiesz? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
przez te 70 lat za każdym razem gdy uprawiała s--s z mężem zamykała oczy i wyobrażała sobie Jacka Dawsona

@M4711v2: @adam-pajac ale wiecie, że ona była akurat na wyprawie dotyczącej tego statku i wydarzeń, które tam miały miejsce? To co miała o ślubie i porodach opowiadać? Głupia tylko, że ten medalik wywaliła. Reszta, to całkiem spójna opowieść o starszej pani, która wspomina swój pierwszy i ostatni rejs na Tytaniku
  • Odpowiedz
co ty p--------z, widać było wyraźnie, że Jack Dawson był jej miłością życia i tylko jego tak naprawdę kochała

@adam-pajac: no był miłością jej życia:) i umarł. Co nie znaczy, że potem nie miała udanego związku i rodziny. Jakby nie umarł, to zapewne by się z nim związała, czolera wie czy na zawsze.
Ja miałam chłopaka w którym byłam zakochana, byliśmy razem w kilku fajnych miejscach i do tej pory
  • Odpowiedz
@monalisssa: A rozmawiasz o nim ze swoim mężem? Opowiadasz swojemu mężowi o tym, jak dobrze się czułaś z byłym partnerem w tych miejscach? Zresztą, już i tak wystarczająco mocno go upokarzasz. Żeby tak matka dzieciom opowiadała o swoim poprzednim gachu, co te małe biedne istoty mają sobie pomyśleć? Mąż nie dość, że ma żonę, która siedzi na wykopie, to jeszcze mu ona wzdycha do jakiegoś typa z przeszłości. Strasznie przykre.
  • Odpowiedz
A rozmawiasz o nim ze swoim mężem? Opowiadasz swojemu mężowi o tym, jak dobrze się czułaś z byłym partnerem w tych miejscach? Zresztą, już i tak wystarczająco mocno go upokarzasz. Żeby tak matka dzieciom opowiadała o swoim poprzednim gachu, co te małe biedne istoty mają sobie pomyśleć? Mąż nie dość, że ma żonę, która siedzi na wykopie, to jeszcze mu ona wzdycha do jakiegoś typa z przeszłości. Strasznie przykre.

@wysokiewiczplum:
  • Odpowiedz