@seraph88: właśnie przez ludzi z takim debilnym mindsetem jest teraz 50% rozwodów, Yolo, biorę babę na teraz, będzie dobrze to zostaniemy razem, będzie źle to się rozejdziemy xD ale żeby nie rozumieć że ktoś ma inny system wartości i nie zgadza się na takie traktowanie związku i małżeństwa, to już trzeba być upośledzonym
kilkadziesiąt postów i stwierdzenie OPa, że "dlatego zawsze najlepiej być pierwszym chlopem danej kobiety", bo laska sobie wspomina sobie lata młodości i jakiś przelotny romans z Włochem xDDD niczego żałośniejszego dzisiaj już chyba nie zobaczę.
strach pomyśleć, co taki przeciętny wykopek by zrobił, gdyby się dowiedział, że jego panna czasem sobie pofantazjuje o jakimś typie z pracy/siłki, albo obejrzy się za jakimś gościem na ulicy, czy tam w galerii, a nie jest
@schweizer: To zależy co znaczy "utkwił mi w pamięci". Mi też utkwiło w pamięci kilka relacji (głównie tych nieudanych bo byłem w liceum s----------m). I przez lata żałowałem że nie udało mi się z jedną dziewczyną, nawet gdy już byłem w związku. I co? I nic, czasem sobie westchnąłem do wspomnień i ruszałem dalej przez życie.
#p0lka
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierzźródło: temp_file1742829460481701502
PobierzAleż to trzeba byc słabym.
@seraph88: właśnie przez ludzi z takim debilnym mindsetem jest teraz 50% rozwodów, Yolo, biorę babę na teraz, będzie dobrze to zostaniemy razem, będzie źle to się rozejdziemy xD ale żeby nie rozumieć że ktoś ma inny system wartości i nie zgadza się na takie traktowanie związku i małżeństwa, to już trzeba być upośledzonym
strach pomyśleć, co taki przeciętny wykopek by zrobił, gdyby się dowiedział, że jego panna czasem sobie pofantazjuje o jakimś typie z pracy/siłki, albo obejrzy się za jakimś gościem na ulicy, czy tam w galerii, a nie jest
Jakbyście mieli kiedyś pierwsza dziewczynę to też później będziecie ją wspominać i te śmigła które robiła na waszym bydlaku.
@MiedzygalaktycznyMors: ok gimbus.
@MiedzygalaktycznyMors: ok gimbus.