Wpis z mikrobloga

@PodniebnyMurzyn: Z drugiej strony chcesz miec 31-letnia Natalke, ktora do konca zycia bedzie potajemnie wzdychala do pierwszego Wlocha chada i zawsze bedziesz blado wypadal w porownaniu z jej wyidealizowanymi wspomnieniami o nim?

To juz chyba lepiej byc tym pierwszym kilka razy, a potem juz bardziej "ozenic sie z rozsadku" jak to robi 90% normictwa
  • Odpowiedz
@PodniebnyMurzyn bylem pierwszym partnerem seksualnym swojej bylej i 8 lat bylismy razem, gdybym tego nie s--------l to byśmy dalej byli razem. Nigdy żadna dziewczyna tak na mnie nie patrzyla jak te dla ktorych bylem pierwszym
  • Odpowiedz
przecież pierwsze związki zawsze się rozpadają. Chcesz być zawsze w związku, który się i tak rozpadnie?

@PodniebnyMurzyn: Czasem się rozpadają, czasem nie. Znam kilka fajnych rodzin które startowały jako pierwszy związek. Nie ma reguły.
  • Odpowiedz
@schweizer błędy w komunikacji. W sumie oboje z--------y. Zaczalem nową pracę, więc skupiłem sie na niej ignorując jej problemy przez co zaczęła sie ode mnie oddalać. Baba jak to baba, wjechała #logikarozowychpaskow i na moje pytania co się dzieje odpowiadała, ze wszystko okej. Trwało to jakies 3 miesiące i to zachowanie zasiało w mojej glowie myśli o bolcu na boku i w końcu wybuchłem i powiedzialem za dużo. Mega
  • Odpowiedz
@schweizer: Dziwne masz myślenie, to że ktoś do kogoś wzdycha to znaczy że już jest jakiś gorszy? To właśnie wychodzi z ciebie bycie zawistnym i zakompleksionym w jakiś sposób. Wiem że brzmi to głupio ale im wiecej masz bagażu za sobą to wiecej będziesz miał ludzi w swoim życiu którzy dali ci coś co druga osoba ci nigdy nie da. Niestety ale p0lki są bardzo cięzkie do związku, ponieważ mają
  • Odpowiedz
Z drugiej strony chcesz miec 31-letnia Natalke, ktora do konca zycia bedzie potajemnie wzdychala do pierwszego Wlocha chada i zawsze bedziesz blado wypadal w porownaniu z jej wyidealizowanymi wspomnieniami o nim?

@schweizer: To jest takie sobie o p---------e tylko. Chłopy też wzdychają i idealizują byłe z młodości, ale niewiele to znaczy.
  • Odpowiedz