Wpis z mikrobloga

• 0
@Zielonka021124: Różne, bardzo różne. Np jak działa data lake, jak działa chmura, jak działa gpu na chmurze itd. Zależy od stanowiska. Tylko nie "jak działa Azure Data Lake", ale jak działa data lake.
  • Odpowiedz
@JamesJoyce: Nie przeszkadza Ci tłumaczenie książek z O'Reilly na polski? Nie wiem jak wygląda w tych konkretnych książkach, ale jak przeglądałem kiedyś w Empiku coś o kubernetes i pody były przetłumaczone jako kapsuły, to dałem sobie spokój z tłumaczeniami ;d.
  • Odpowiedz
@enten: tacy jak Ty sa najgorsi, mowia komus, co maja robic. Moze ktos woli czytac ksiazke, niz spotykac sie w niedziele ze znajomymi? co Ci do tego? moze to dla niego pasja? Sam czytalem ksiazki o tematyce programowania majac nascie lat, bo po prostu mi sie to podobalo! i KIJ Ci gosciu do tego, odwal sie, patrz sobie na swoje zycie. Jak ktos chce byc nerdem to sobie jest nerdem
  • Odpowiedz
@JamesJoyce: ile frustratow bo wystawiłeś zdjęcie książki. Tacy jak @enten czy @dlugiespanko to zwykle życiowe przegrywy na bezrobociu albo tyrajacy za najniższą krajową. Oni nigdy nie zrozumieją że gdyby poświęcili czas na rozwój zamiast pisanie bzdur na wykopie to też by się czegoś dorobili. A tak to pozostaje im wylewanie żali na wykopie bo ktoś ma lepiej xD
  • Odpowiedz
  • 1
@kutafonixor: No właśnie, aż zacząłem się zastanawiać, czy rzeczywiście robię coś, co może urazić kogoś. Wrzucam zdjęcie książek, a ludzie mi piszą, że jestem zarozumiały i że "bije ode mnie poczucie wyższości". To jest jakiś kosmos. Dzięki.
  • Odpowiedz
@JamesJoyce ja jebe. Co ja właśnie przeczytałem, gość ma niezły bałagan na strychu. Ja dorzucam do kolejki najnowszą książkę reisa ale nie wiem czy ją specjalnie polecać bo gość pisze w rozwleczony sposób ale bez konkretów i często po łebkach. A był potencjał
  • Odpowiedz
@JamesJoyce: jesteś zarozumiały, bije od Ciebie poczucie wyższości

@enten: @JamesJoyce to w rzeczywistości zakompleksiona p---a, stąd ten jego dziwny ton. xd Pierwszy raz od kilku miesięcy zajrzałem na tag i widzę, że nic się nie zmieniło. Coś tam napisze, ktoś mu coś tam odpisze nie tak, jak trzeba, to zaczyna odpowiadać w pseudointeligentny, pretensjonalny sposób, próbując się wywyższyć. xd Typ poza robotą chyba nic nie ma i
  • Odpowiedz
Typ poza robotą chyba nic nie ma i wjeżdża mu na ambicje, jak ktoś go krytykuje.

@romyy: Ale ja doskonale znam ten typ osobowości. Gardzę takimi ludźmi bo wiem że są fałszywi w opór.
Nie raz pisał jak sam dokręca śrubę w swoich projektach, przesiaduje całe dnie po pracy napędzając wyścig szczurów.
A jak ktoś napisze mu coś niepochlebnego to mówi, że on ma doktorat więc temat zamknięty. Gość myśli, że pozjadał
  • Odpowiedz
@romyy ty o mnie mówisz? Co ja ci zrobiłem? Nawet nie wiesz kim jestem, a mówisz o mnie „zakompleksiona p---a”, prawisz o mnie jakieś kazania, bo wrzuciłem zdjęcie książek.

Nieźle musi Cię to boleć, że ktoś może mieć udane życie zawodowe, rodzinne, robić to co lubi i jeszcze mieć z tego mnóstwo pieniędzy. Jesteś toksycznym nieudacznikiem.
  • Odpowiedz
@enten napisałeś wypracowanie na mój temat, bo wrzuciłem zdj. książek? Dosłownie obgadujesz mnie jak stara baba do innej starej baby.

Nic o mnie nie wiesz. Nie masz pojęcia ilu ludziom bezinteresownie pomogłem wejść do it, ani ile pokoleń programistów wykształciłem, zakompleksiony, mały chłopcze.
  • Odpowiedz