Aktywne Wpisy

wirek9111 +9
#biedronka wczoraj byłem w biedrze pierwszy raz od dawien dawno i dorwałem się pomarańczy w promocji. Jakież to miałem zdziwienie kiedy okazało się przy kasie, że w sumie nie rozumiem cenówki. Stąd mam pytanie do Was: jaką cenę zapłacicie w kasie za 5kg pimarańczy jeśli macie kartę moja biedronka?
źródło: IMG_9649
Pobierz
nowszyja +139
Kolejna sobota bez możliwości pospania dłużej, bo od wczesnych godzin porannych ujadanie kundli za oknami. Czasami czuję się jakbym mieszkał w schronisku dla zwierząt. Psierdolnieci to największa patologia w polskich miastach. Nie pamiętam kiedy ostatnio słyszałem płacz dziecka, za to ujadanie psów bez przerwy. Psiarze to banda egoistów, którzy zatruwają życie wszystkim dookoła, a dodatkowo zasyfiają polskie miasta.
#psiarze #psierdolnieci #polska #patologiazmiasta
#psiarze #psierdolnieci #polska #patologiazmiasta

Lektura do poduszki. Doszkalam się w teorii data engineeringu.
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz@enten: @JamesJoyce to w rzeczywistości zakompleksiona p---a, stąd ten jego dziwny ton. xd Pierwszy raz od kilku miesięcy zajrzałem na tag i widzę, że nic się nie zmieniło. Coś tam napisze, ktoś mu coś tam odpisze nie tak, jak trzeba, to zaczyna odpowiadać w pseudointeligentny, pretensjonalny sposób, próbując się wywyższyć. xd Typ poza robotą chyba nic nie ma i
@romyy: Ale ja doskonale znam ten typ osobowości. Gardzę takimi ludźmi bo wiem że są fałszywi w opór.
Nie raz pisał jak sam dokręca śrubę w swoich projektach, przesiaduje całe dnie po pracy napędzając wyścig szczurów.
A jak ktoś napisze mu coś niepochlebnego to mówi, że on ma doktorat więc temat zamknięty. Gość myśli, że pozjadał
Nieźle musi Cię to boleć, że ktoś może mieć udane życie zawodowe, rodzinne, robić to co lubi i jeszcze mieć z tego mnóstwo pieniędzy. Jesteś toksycznym nieudacznikiem.
Nic o mnie nie wiesz. Nie masz pojęcia ilu ludziom bezinteresownie pomogłem wejść do it, ani ile pokoleń programistów wykształciłem, zakompleksiony, mały chłopcze.
@JamesJoyce: XD
I właśnie dlatego nie szanuje
Ewentualnie liżą dupkę