Aktywne Wpisy

PorkaTurbo +124
#turboobrazki z przymróżeniem oka ;-) #polska #bytom
Bytom, lokowany w 1254 roku, należy do najstarszych miast Górnego Śląska. Od średniowiecza pełnił funkcję granicznej warowni, a w XVII wieku ród Donnersmarcków uczynił z niego Wolne Państwo Stanowe dzięki wydobyciu srebra, ołówiu i węgila kamiennego. W latach 80. XX wieku w Bytomiu fedrowało sześć kopalń, miasto tętniło życiem, a zabytkowa architektura secesyjna i robotnicze osiedla świadczyły o dobrobycie
Bytom, lokowany w 1254 roku, należy do najstarszych miast Górnego Śląska. Od średniowiecza pełnił funkcję granicznej warowni, a w XVII wieku ród Donnersmarcków uczynił z niego Wolne Państwo Stanowe dzięki wydobyciu srebra, ołówiu i węgila kamiennego. W latach 80. XX wieku w Bytomiu fedrowało sześć kopalń, miasto tętniło życiem, a zabytkowa architektura secesyjna i robotnicze osiedla świadczyły o dobrobycie
źródło: bytom G5x0ntmXwAA2Rug
Pobierz
dawek29 +5
Wynajmuję pokój w mieszkaniu. Wąż od pralki nie jest podłączony - trzeba wsadzać go do kibla. Wczoraj źle go wsadziłem, on musiał wylecieć I zalał mieszkanie... ja ogarnąłem dopiero, gdy sąsiad z dołu zaczął dzwonić do drzwi. Niestety u sąsiada zalało pokój, są zacieki. W sumie nie gadałem jeszcze nawet z właścicielem, bo to zdarzyło się o północy. Strasznie się stresuję. Co wy sądzicie - będę musiał bulić?
#wynajem #
#wynajem #

#nieruchomosci #kredythopoteczny
Btw nie ma się co słuchać przegrywow którzy siedzą na wynajmie
@Khaine: Rozumiem, że wynajem jest za darmo i utrata pracy Cię nie dotyka
@Khaine: no ale jak stracisz prace to nic Ci nie da "wypowiedzenie umowy najmu", bo lądujesz na tej samej ulicy.
@Yuri_Yslin: No nie, bo nie jesteś przywiązany do ziemi a jak mieszkanie nie jest spłacone to na 99% już go nie sprzedasz za tyle aby ci się zwrócił kredyt, teraz nie ma totalnie szans na to. Innymi słowy - jesteś po prostu w dupie. Najem możesz wypowiedzieć i szukać innej roboty.
@Khaine:Nie odniosę się, bo musiałbyś napisać, o jakie miasto Ci chodzi. W każdym jest inny stosunek raty do najmu. Z tego co kojarzę, to np. w Bydgoszczy wynajem jest droższy, niż część odsetkowa raty. W Warszawie na odwrót.
Jeśli Warszawa lub Kraków - a uwzględniasz 2k z funduszu wsparcia kredytobiorcy po
@Yuri_Yslin: No dobra, a jak nie tracisz pracy? Po cholerę własne mieszkanie wynajmować od banku połowę drożej niż można od kogoś? Przez najbliższy rok stopy nie spadną.
Jak ktoś nie ma z góry upatrzonego mieszkania teraz to IMO nawet nie powinien ofert przeglądać, tylko ręce pod dupę i
@Khaine: Może trafisz. Może nie. Loteria. Wybiorą Trzaska, podpiszą BK0% i znów się zostanie z palcem w dupie. Tak więc loteria.