Aktywne Wpisy

Czoso +374

vladi_putin +576
Czytam o #afera z #zondacrypto i normalnie oczom nie wierzę, że ktoś tam realnie trzymał większy hajs xD
Słuchajcie. Robię #rozdajo na portfel sprzętowy Ledger Nano X (ten najtańszy).
Ja już wyrosłem z #kryptowaluty ale jeżeli wy nadal to robicie, to róbcie to chociaż dobrze i nie trzymajcie wiekszego hajsu na giełdzie, która w każdej chwili może zniknąć i elo zostajecie bez niczego xD
A przy okazji
Słuchajcie. Robię #rozdajo na portfel sprzętowy Ledger Nano X (ten najtańszy).
Ja już wyrosłem z #kryptowaluty ale jeżeli wy nadal to robicie, to róbcie to chociaż dobrze i nie trzymajcie wiekszego hajsu na giełdzie, która w każdej chwili może zniknąć i elo zostajecie bez niczego xD
A przy okazji
źródło: alebydle
Pobierz

Po świętach zerwałem z #rozowypasek albo to na zerweła ze mną z powodu kilku nieporozumień i rosnącego negatywnego napięcia. Przez cały ten czas nie odzywaliśmy się do siebie słowem mimo kilku moich prób spotkania się czy zdzwonienia. Wczoraj napisałem do niej że chce jej oddać obraz który kiedyś namalowała i od słowa do słowa zaczęliśmy rozmawiać powoli wyjaśniając sobie wszystkie nasze uczucia które wywołały kłótnie.
Tutaj moja rada dla was. Jeżeli czujecie że wam zależy to walczcie o relacje i starajcie się rozmawiać. Nie słuchajcie rad typu zostaw i poszukaj nowej bo tego kwiatu jest pół światu albo innego p---------a. Żyjemy w bardzo samotnym społeczeństwie a takie podejście i bazowanie na płytkich relacjach tylko je pogłebia co później skutkuje chorobami psychicznymi.
Budowanie relacji to międzyinnymi nauka radzenia sobie z kryzysami i znalezienie wspólnego języka, pamiętajcie o tym. Milego weekendu! #zwiazki
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Nighthuntero
Jak reagujesz na pęknięty szew w ulubionym misiu?
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: digitallord