@ppiasq: ale to co według nich to akurat mnie (i swiat) malo interesuje, po prostu zastanwiam sie co taki iwan musi czuć patrzac jak jego rodacy gina tak glupia śmiercią w tak totalnie bezsensownej wojnie walczac o urojone wizje wielkiego stratega 5d
po prostu zastanwiam sie co taki iwan musi czuć patrzac jak jego rodacy gina tak glupia śmiercią w tak totalnie bezsensownej wojnie walczac o urojone wizje wielkiego stratega 5d
Pewnie to samo co ukrainiec któremu udało się uciec na zachód przed umieraniem za interesy oligarchów w kolejnej bezsensownej, PRowej ofensywie ¯\(ツ)/¯
@Towarzysz_Moskvin ja myślę że jest akurat spora różnica, bo Ukraińcy bronią swojej niepodległości a nie walczą za urojenia starego dziada któremu zechciało się odbudowywać imperium nie mając żadnych gospodarczych i technologicznych podstaw
@Towarzysz_Moskvin czy ja wiem czy taki PR, bo mijają kolejne miesiące i nadal druga armia świata nie może odbić tych kilku kilometrów kwadratowych ( ͡°͜ʖ͡°)
Pewnie to samo co ukrainiec któremu udało się uciec na zachód przed umieraniem za interesy oligarchów w kolejnej bezsensownej, PRowej ofensywie ¯\(ツ)/¯