Wpis z mikrobloga

@PotwornyKogut: weź, przed chwilą wyświetlił mi się post na fejsie o rodzince dzików śpiącej w polu pietruszki.
Co się ludzie a zwłaszcza karyny nawyżywali na złych ludziach którzy im zagrażają, a co się nachwalili dzików XD
I jeszcze nieszczęsnym ludziom co nieopatrznie wspomnieli ile krzywd doznali od tych stworów dostało się pełnymi jadu „i bardzo kva dobrze”
  • Odpowiedz
Ogólnie to zwierzęta/insekty zabijają się nawzajem wyjątkowo okrutnie. Oglądałem masę filmów dokumentalnych i często drapieżniki zjadają swoje ofiary gdy te jeszcze żyją. Po co marnować energię na dobicie ofiary skoro i tak już nie ucieknie a i mięso będzie ciut dłużej świeże ( _)
  • Odpowiedz
ale obecnie większość płatków śniegu myśli, że zwierzęta jak mają umrzeć to zamykają

@PotwornyKogut:
Skąd wy to bierzecie? Mój pięcioletni syn zdaje sobie sprawę z tego, że śmierć zwierząt niedomowych jest najczęściej związana z ogromnym bólem i strachem. I dużą ilością krwi.

Już któryś raz się spotykam z jakąś projekcją o rzekomych płatkach śniegu, bambistach i animalsach, którzy wyobrażenia o przyrodzie mają tak jakby to był jakiś rajski eden. Nigdy
  • Odpowiedz
Nigdy nie spotkałem nikogo, kto na serio utrzymywałby pogląd jakkoliwiek do tego podobny.

@Blaszczykowski_Robert: znajdź tego typu zdjęcie na fejsie i zobacz w komentarze. Mi czasami pokazuje nagrania z fotopułapek gdzie idzie jakaś utykająca sarna i dominują komentarze spłakanych karyn CZEGO LEŚNICY JEJ NIE ZOPERUJĄ
  • Odpowiedz