Aktywne Wpisy

Vraagno +3
#kiszak #patostreamy
Powiem wam nie wiem jak to robicie ale dzieki temu tagowi na wykopie Rumun zdobywa coraz większe zasiegi a tym samym waszym p--------o zdobywa coraz wiecej hajsu xD
Robicie mu darmową reklame
Powiem wam nie wiem jak to robicie ale dzieki temu tagowi na wykopie Rumun zdobywa coraz większe zasiegi a tym samym waszym p--------o zdobywa coraz wiecej hajsu xD
Robicie mu darmową reklame

Historia_Podcast +50
Co sądzicie o najnowszym serialu Netfliksa "Heweliusz"?
Moim zdaniem to jedna z najlepszych polskich produkcji ostatnich lat. Zdecydowanie warto obejrzeć, zwłaszcza jeśli — tak jak ja — pamięta się tragedię z 1993 roku, relacjonowaną wówczas w jedynej dostępnej telewizji. Do dziś słowo „prom” automatycznie przywołuje mi w pamięci nazwę „Heweliusz”. Trzeba oddać twórcom, że stanęli na wysokości zadania. Serial nie ma słabszych momentów, oczywiście o ile przyjmiemy, że to nie dokument, lecz fabuła
Moim zdaniem to jedna z najlepszych polskich produkcji ostatnich lat. Zdecydowanie warto obejrzeć, zwłaszcza jeśli — tak jak ja — pamięta się tragedię z 1993 roku, relacjonowaną wówczas w jedynej dostępnej telewizji. Do dziś słowo „prom” automatycznie przywołuje mi w pamięci nazwę „Heweliusz”. Trzeba oddać twórcom, że stanęli na wysokości zadania. Serial nie ma słabszych momentów, oczywiście o ile przyjmiemy, że to nie dokument, lecz fabuła
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

Ale nie to jest spektakularne, największe wrażenie robi trend. Od 1989 gdy poparcie dla takich związków wynosiło 2% co roku robiliśmy mały, czasem minimalny kroczek do przodu.
Aż doszliśmy do cywilizacji, po długim, wieloletnim marszu.
Teraz czas na to aby nasze prawo w tym względzie dołączyło do pierwszego świata.
#polityka #zwiazki #homoseksualizm
źródło: 1000009146
Pobierz... tutaj spodziewałem się czegoś naprawdę wartościowego xdxd
*samozwańcze określenie pierwszego świata.
Jeśli homo związki robią z ciebie, nobilitują do miana pierwszego świata to nie chcę tam być. Kto w ogóle wpadł na pomysł, że to jakaś wartość dodana? to jakiś idiota
Nawet mieszkania dają dla prawilnych mordeczek, do końca życia
... ( ͡° ͜ʖ ͡°)
nie chcę być złym prorokiem, ale muzułmanie w europie zrobią z tym porządek
Komentarz usunięty przez autora
@gaz24wolga: dlaczego usunąć? Zamienić na związek partnerski i wszyscy będą happy.