Wpis z mikrobloga

@Talaxin xbox nie ma praktycznie żadnej reklamy w Europie.
Jak 2 czy 3 lata temu kupowałem w Szwajcarii X'a to w żadnym sklepie nie można było go dostać, były same ps5, ba nawet ps4 było łatwiej dostać w sklepach stacjonarnych.
Odpuścili już dawno i chyba rzucą wszystko na rzecz gry w chmurze, z tym że to się po prostu nie uda.

Na zachodzie jest jeszcze gorzej, jak w Polsce w takim
  • Odpowiedz
  • 0
@open_or_die: ja jak już w coś multi gram to zawsze cross wyłączony. Cod mi sam włączał ostatnio cross play xD
@Afrobiker podziwiam Cię że nadal grasz na ps4 pro. Za Chiny bym nie wrócił do tej konsoli.
  • Odpowiedz
@Talaxin kupiona na premierę i nadal dzielnie mi służy nawet plomby jeszcze ma bo nigdy do środka nie zaglądałem. Jestem już w tym wieku że mam hajs na sprzęt tylko nie mam czasu się nim cieszyć. Miałem urlop od 18 grudnia i wiesz co? Ograłem Fallouta 4 (chyba 5 raz), mgs5 (chyba 3) a teraz lecę kolekcje Nathana Drake jestem już na 3 i doskonale się bawiłem przez te dwa tygodnie
  • Odpowiedz
  • 2
@Afrobiker mnie bardziej zastanawia w co oni grają na tym ps5, bo ekskluzywnych gier jest tyle co kot napłakał

@qmato psss, a może na konsoli gra się we wszystkie gry, nie tylko eksluzywy.
  • Odpowiedz
  • 0
@open_or_die: no ja głównie przez cziterów wyłączam, niech bawią się sami w swoim bagnie,
@Afrobiker też miałem chyba na premierę lub tuż po, mimo wszystko jest odczuwalna różnica jeśli chodzi o użytkowanie.
  • Odpowiedz
@Talaxin pewnie tak pytanie czy różnica jest na tyle duża by się przesiadać. Uboga biblioteka gier tworzonych pod tę konsole do dzisiaj mnie przekonuje że nie.
  • Odpowiedz
  • 0
@Afrobiker: czy taka uboga to nie wiem ale jak przypomnę sobie czasy ładowania z ps4 to chory się robię. Wiadomo lepsza grafika czy tam inne bzdury. Swoje ps4 pro sprzedałem za grosze i miałem na premierę już tańsze ps5.
  • Odpowiedz
@Talaxin pewnie bym na to zwracał uwagę gdybym się przesiadł na 5. Czasy się mocno zmieniły od czasu premiery PS3 na której odpalenie Motor Storma dziesiątkowało populację PCMR (w tym mnie) bo człowiek na blaszaku ogrywał wtedy NFSU2 a tu był skok wgniatajacy w fotel a teraz lecą na odgrzewanych kotletach a jak już stworzą coś nowego to jest to zaledwie średnie.
  • Odpowiedz
@Talaxin ja swoje ps4 pro sprzedałem za 500 zł rok temu. Nowa konsola na której przeszedłem 3 gry xD
Oba GoWy i tlou 2.

Najbardziej boli mnie to że trzymałem konsole na sofcie 10.xx, a tydzień po sprzedaży wyszedł exploit który pozwalał je przerobić. Już nawet ten odrzutowiec by mi nie przeszkadzał.
  • Odpowiedz
  • 0
@Afrobiker: ja mniej teraz gram to tak nie patrze. Mam chyba teraz z 18 gier zainstalowanych na pro ale nie chce mi się grać przez poe2 które gram na pc. Switch leży, dla mnie konsolka dla dzieci.
  • Odpowiedz
@Talaxin to już jesteś na tym etapie co ja. Sprzęt leży i się kurzy a wracasz do niego raz na ruski rok jak branża wypluje z siebie coś godnego uwagi ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz