Aktywne Wpisy

Karolaaa555 +8
Jak ja chyba zacznę płacić jakimś randomom żeby się ze mną kolegowali. Myślałam, że jak zdam tą maturę to będzie super, że będzie zero zmartwień. A teraz wsm tęsknię bo przynajmniej nie miałam czasu na myślenie i wymyślanie takich bzdur tylko focusowałam się na nauce. Jedynie co mi poprawia humor to granie w te durne gry przez które przesiedziałam lata na dupie i nabawiłam się fobii społecznej przez którą dostaję codziennie pytania

donfallo +121
źródło: temp_file4528602832762711303
Pobierz

Jaką działkę automatyki przemysłowej uważacie za najlepszą pod względem perspektyw, zarobków, rozwoju i ogólnie pracy? Tak tak, wiem że żadna ( ͡° ͜ʖ ͡°), ale nadal proszę o wypowiedzi i opinie
#automatyka #mechatrknika #konstrukcja #plc #eplan #robotyka
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
Która działka najlepsza?
Jak zamierzasz być robolem na UOP to w tej branży będziesz blisko minimalnej
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: heracinsky
Powiedz mi jeszcze czemu żadna firma miałaby na to nie pójść? Jeśli ktoś do mnie przyjdzie i zaproponuje mi oszczędność 5% energii, bez konieczności wykładania żadnego capexu i chce mieć zapłacone z oszczędności?
Z tego co widzę to najlepiej wychodzą małe firmy przyklejone do dużych fabryk, typu: ktoś
@Mathas: bo nie uwierzy, że to dowieziesz całościowo jako projekt łącznie z finansowaniem. Ergo bez tego w branży
Jak pisali poprzednicy - głównie delegacje.
Ew. PLC, jak się rynek IT na nowo otworzy, to łatwo przeskoczyć.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: mkarweta
moim zdaniem