@Varin: Nadal są potrzebni, ale liczba wakatów nie pokrywa liczby chętnych na kawałek tego tortu. Z drugiej strony dlaczego osoba kompetentna i doświadczona z innej branży ma zarabiać mniej niż jakiś przeciętny programista?
Nadal są potrzebni, ale liczba wakatów nie pokrywa liczby chętnych na kawałek tego tortu.
@xGrahir: No bo w koncu mlodziaki, karierowicze zaczeli masowo wchodzic w ten sektor (co uszczupla możliwości dla chcących wejść na entry level) a nie jedynie pasjonaci (spoceńcy), ale oni zawsze będą tymi którzy mają największą wiedzę i ja zawsze wolałbym pasjonata brać na rozmowie niż kogoś po bootcampie kto uważa że zjadł wszystkie rozumy.
Czy ktoś wie jak to jest możliwe? Makaron przechodzi przez parówki, jak? Czy da się to zrobić domowymi metodami? Chodzi mi to po głowie od 8 lat. #kiciochpyta #zagadka #tajemnice #pomocy
źródło: 9fs67a
Pobierz@xGrahir: No bo w koncu mlodziaki, karierowicze zaczeli masowo wchodzic w ten sektor (co uszczupla możliwości dla chcących wejść na entry level) a nie jedynie pasjonaci (spoceńcy), ale oni zawsze będą tymi którzy mają największą wiedzę i ja zawsze wolałbym pasjonata brać na rozmowie niż kogoś po bootcampie kto uważa że zjadł wszystkie rozumy.