Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 63
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
jak to jest ze jak budda robil charity washing to wykopki widzialy, a jak Jurek robi to samo to wszyscy slepi jak diagnosta na przegladzie ze stowkami na oczach?
  • Odpowiedz
@semperfidelis

@Judicator Jako wyborca Konfederacji uważam, że Berkowicz to kompletny debil i szkodnik.

Czyli z jednej strony jakaś samorefleksja u ciebie występuje, a z drugiej strony dalej popierasz tych p------------w z przekazami Kremla
  • Odpowiedz
charity washing to wykopki widzialy, a jak Jurek robi to samo

@Cinos: w sensie, że fundacja wypełniająca swojej cele robi charity washing? Ty normalny jesteś? Nie odpowiadaj. Wiem, że nie xD
  • Odpowiedz
@semperfidelis trochę ciężko poznać jakiekolwiek poglądy Bosaka, bo jako osoba która w miarę jako tako śledzi polską politykę, to jedyne co wychodzi od Bosaka to odgłos mlaskania, który wydobywa się podczas zadowalania pisowcow, oraz tłumaczenia się ze swoich kłamstw dotyczących Collegium Humanum.
  • Odpowiedz
@Judicator mi się wydaje że w sztabie konfederacji wymyślili to tak że będą przekazywać informacje z pisu bo bądź co bądź tu najłatwiej znaleźć głosy. Widzą dobrze że nikt z PO czy lewicy na konfe nie zagłosuje. Więc pisząc i mówiąc że PiS jest dobry zwracają uwagę na ludzi co nie bardzo już chcą głosować za pisem.
  • Odpowiedz
@digitalalchemist niestety, muszę zgodzić się z Owsiakiem. Trzeba krótko trzymać dyrektorów i ordynatorów szpitala, inaczej stworzy się precedens i poluzowaniem wymagań. Albo będzie zgodnie z zasadami albo nie. Przy takiej ilości sprzętu którą dali, trzeba podchodzić zero jedynkowo, aby utrzymać to w pionie.
  • Odpowiedz
Szczerze przyznaje nie wiem

@Pawery1: to bzdury albo kłamstwa. O szczegółach przekazywania sprzętu masz wyjaśnione powyżej - to kłamstwa.
Ale przyjrzyjmy się manipulacji na koniec: twierdzeniu, że WOŚP to nie akcja spontaniczna tylko zorganizowana. No OCZYWIŚCIE, że zorganizowana! Finały w dziesiątkach miast, cały system wolontariuszy, zakupów, szkoleń i całej reszty, której nie widac w telewizji.
Pajac jest tym OBURZONY i przedstawia to jako zarzut. Nie da się zorganizować zbiórki setek
  • Odpowiedz
@hpiotrekh: Te "przekazy z Kremla" już się zrobiły nudne. Albo mamy przekazy z Kremla albo z Brukseli albo z USA. Niezależnie, co kto powie można dopasować jedno z powyższych. Jaki to ma sens?

Reszty nie skomentuję, bo to walka z wiatrakami.

@Drizztek Spoko, że z setek wywiadów zapamiętałeś jedynie kłamstwo nt. Collegium Humanum. Jeżeli nie jesteś w stanie poznać jego poglądów, a opisujesz siebie, jako osobę śledzącą politykę, to
  • Odpowiedz
@semperfidelis stary, te szmaty z konfedepisu już się nawet nie kryją, że próbują się dorwać do koryta razem z pisem, bo to ich jedyna szansa na "władzę".

Kiedyś partia Korwin też była mi najbliższą, ale nie oszukujmy się. To są takie same świnie chętne do koryta, a to że się przyłączyli do PiSu powoduje u mnie odruch wymiotny zarówno do nich, jak i do tych, którzy ich popierają, bo konfa jest
  • Odpowiedz
@Judicator: zacznijmy od tego, że WOŚP to nie jedyna forma pomocy charytatywnej. Można wpłacać na zupełnie inne fundację lub stowarzyszenia, nikt tego nie sprawdza ( ͡° ͜ʖ ͡°)
A samo WOŚP przez pierwsze 10-20 lat to wspaniała reklama i inspiracja dla Polaków, bo mimo wszechobecnej biedy ludzie chcieli pomagać.
  • Odpowiedz
stary, te szmaty z konfedepisu już się nawet nie kryją, że próbują się dorwać do koryta razem z pisem

@hpiotrekh: Skoro nie można rządzić samodzielnie, to należy szukać koalicji. Dokładnie tak, jak zrobiła to obecna koalicja, bo samodzielnie PiS ich zaorał w wyborach i doskonale o tym wiedzieli. Kwestia jedynie tego, jak potoczy się to dalej i na ile będą w stanie wprowadzić swoje ustawy. To jest niewiadoma.

konfa jest
  • Odpowiedz