Wpis z mikrobloga

• 168
@zimowyporanek mirko chociaż można z tagami filtrować i jako tako jest. Bardziej chodzi mi o dysonans - na Mirko to jakoś tak kulturalniej jest i dyskusja jest bardziej merytoryczna. Na głównej to taki spis komentarzy jak w jakiejś facebookowej grupie sekciarskiej.
  • Odpowiedz
mirko chociaż można z tagami filtrować i jako tako jest. Bardziej chodzi mi o dysonans - na Mirko to jakoś tak kulturalniej jest i dyskusja jest bardziej merytoryczna. Na głównej to taki spis komentarzy jak w jakiejś facebookowej grupie sekciarskiej.

@NoMoRe: To wypuść na moment wszystkich z czarnej, oraz zdejmij tagi. Zobaczysz tą Kulturę. ()
Edit. Zresztą na głównej nie jest tak źle.
zimowyporanek - >mirko chociaż można z tagami filtrować i jako tako jest. Bardziej ch...

źródło: Zrzut ekranu_5-1-2025_13320_wykop.pl

Pobierz
  • Odpowiedz
  • 0
@hikashi a bo generalnie to było takie przemyślenie, specjalnie nie dałem tagów, żeby to zniknęło w odmętach. W życiu się nie spodziewałem tylu plusów
  • Odpowiedz
@NoMoRe: no tak, ludzie zapominają, że na tym portalu nie można krytykować Tuska i KO ¯\(ツ)/¯

@Basiura89: nie , nie można, bo to wyPOk - tutaj można obrażać tylko jednego Papieża, JP2, świeckiego papieża Owsiaka - nie można
  • Odpowiedz
@NoMoRe: bycie uśmiechniętym w tym kraju to wada, wiadomo że trzeba mieć smutną mordę bo inaczej to na pewno złodziej który nakradł i się teraz cieszy
  • Odpowiedz
@NoMoRe: tak sobie można tagami filtrować, że widzę twój post, a mam tag polityka na czarnej liście.

Chłop tego mema wstawił przynajmniej w otagowanym znalezisku, więc o czym ty gadasz? Mirko to od dawna polityczny syf, a królują tutaj właśnie fanboje platformy
  • Odpowiedz