Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Poznałam chłopaka, który był idealny. Wspólne rozmowy, zainteresowania, ulubione zajęcia, wszystko pasowało jakbyśmy byli dla siebie stworzeni. Zaczęliśmy się spotykać i układało nam się świetnie aż do momentu kiedy wysłałam mu zdjęcie w stroju kąpielowym i żartując żeby powinniśmy iść na randke na basen. Podzieliłam się tym zdjęciem tylko z nim. Myślałam, że to nic takiego, ale on mi powiedział, że nie lubi jak się wysyła takie zdjęcia i myśli czy nie wysyłam takich zdjęć innym chłopakom.

Zgłupiałam bo przecież nie zrobiłam nic złego. Rozmawialiśmy o tym ale on był stanowczy. Dla niego wysyłanie takich zdjęć to oznaka braku szacunku dla mnie i dla niego i nie mógłby zaakceptować myśli że ktoś że ktoś może mieć takie zdjęcia jego kobiety. Rozumiem, że w relacji chodzi o zaufanie, ale nie spodziewałam się, że to będzie coś, co zakończy naszą znajomość :(

Nie odzywamy się do siebie od kilku dni i nigdy się tak nie czułam. Myślałam że to naprawdę był ten idealny chłopak, ale chyba nie dla mnie... Może powinnam jeszcze raz spróbować z nim o tym porozmawiać? #milosc #rozowepaski #zwiazki

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: RamtamtamSi

• 13
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 13
@mirko_anonim jak byś się w przyszłości przed nim rozebrała to pewnie by zapytał czy przed innymi chłopakami też się nie rozbierasz w ten sposób.
Czyli Ci nie ufa i tyle.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: jeśli znajomość była dość świeża a Ty wyskoczyłaś z takimi fotkami to chyba słusznie założył że nie on jeden dostał takie lub odważniejsze.
Oczywiście nie mówię że takie fotki to coś złego, ale jak widać dla niego nieakceptowalne. Jak na moje to powinniście się spotkać i poważnie porozmawiać, że myślałaś że zrobisz mu czymś takim przyjemność itp ale szanujesz że on czegoś takiego nie chce itd, głupio przez jedno
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
przenikliwy-mędrzec-94: Jeśli facet szuka kogoś tylko do zabawy to takie zdjęcia są ok. Jeśli natomiast szuka kogoś do związku to takie zdjęcia na tak szybkim etapie oznaczają dla niego że jesteś łatwa i puszczalska. Taka jest logika mężczyzn i nic z tym nie zrobisz. Jeśli wyczułaś że on szuka związku to nie powinnaś mu takich fot wysyłać i teraz już nic z tym nie zrobisz. Co najwyżej wyciągnij z tego nauczkę
  • Odpowiedz