Aktywne Wpisy
luke-mat +19

PIAN--A_A--KTYWNA +257
Sprawdź jaki typ kobiety zainteresuje się Tobą w ten weekend.
Zasady znacie.
#glupiewykopowezabawy #rozowepaski
Zasady znacie.
#glupiewykopowezabawy #rozowepaski
źródło: IMG_20260327_210655
Pobierz

Poznałam chłopaka, który był idealny. Wspólne rozmowy, zainteresowania, ulubione zajęcia, wszystko pasowało jakbyśmy byli dla siebie stworzeni. Zaczęliśmy się spotykać i układało nam się świetnie aż do momentu kiedy wysłałam mu zdjęcie w stroju kąpielowym i żartując żeby powinniśmy iść na randke na basen. Podzieliłam się tym zdjęciem tylko z nim. Myślałam, że to nic takiego, ale on mi powiedział, że nie lubi jak się wysyła takie zdjęcia i myśli czy nie wysyłam takich zdjęć innym chłopakom.
Zgłupiałam bo przecież nie zrobiłam nic złego. Rozmawialiśmy o tym ale on był stanowczy. Dla niego wysyłanie takich zdjęć to oznaka braku szacunku dla mnie i dla niego i nie mógłby zaakceptować myśli że ktoś że ktoś może mieć takie zdjęcia jego kobiety. Rozumiem, że w relacji chodzi o zaufanie, ale nie spodziewałam się, że to będzie coś, co zakończy naszą znajomość :(
Nie odzywamy się do siebie od kilku dni i nigdy się tak nie czułam. Myślałam że to naprawdę był ten idealny chłopak, ale chyba nie dla mnie... Może powinnam jeszcze raz spróbować z nim o tym porozmawiać? #milosc #rozowepaski #zwiazki
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: RamtamtamSi
Czyli Ci nie ufa i tyle.
Oczywiście nie mówię że takie fotki to coś złego, ale jak widać dla niego nieakceptowalne. Jak na moje to powinniście się spotkać i poważnie porozmawiać, że myślałaś że zrobisz mu czymś takim przyjemność itp ale szanujesz że on czegoś takiego nie chce itd, głupio przez jedno
- miałaś już gotowe (wysyłasz takie do każdego z kim kręcisz)
- nie miałaś oporów żeby zrobić (czyli nie miałaś pewnie problemu innym też wysyłać)
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi