Aktywne Wpisy

sikpi +322
Kupiłem 21-letniego gruza marki premium z 3.0 v6 w automacie i przebiegiem 250 tys. km
#motoryzacja #samochody
#motoryzacja #samochody
źródło: 1000018718
Pobierz
KladzSie +79
Ale mam nieodparta ochote na mleko zageszczone slodzone w tubce
źródło: 1000011746
Pobierz

@petarda: A jakie to ma znaczenie? xD
@petarda: To nie ma znaczenia, jeśli podpierasz się hasełkami typu "xyz wolne od nienawiści", a sam piszesz nienawistne komentarze, to wychodzisz na zwykłego klauna. Choćby ktoś ci życzył aby ci stara na raka zdechła.
@_Kuriozum_: Nie no, faktycznie sam szacunek do drugiego człowieka i strony...
źródło: Screenshot 2025-01-04 at 15-17-03 Profil @_Kuriozum_ Wykop.pl
Pobierz@_Kuriozum_: Panie władzo wprawdzie wyzywałem, obrażałem, gnoiłem i wyśmiewałem... ale konkretnie od śmiecia nigdy nie wyzwałem! ( ͡° ͜ʖ ͡°) Konserwowa hipokryzja i robienie z siebie ofiary zawsze w modzie. 3/4 twojego profilu to chamskie "zamykanie mordy gejowskim lewakom".
źródło: 82905-18d0e065c15aabd6139be1bd12ef9495
Pobierz@petarda: A co to ma za znacznie? Jak ktoś szczerze deklaruje, że wyrzeka się nienawiści, to chyba nie odpowiada w ten sposób.
I drugie, czy jeżeli zostaniemy obrażeni, to daje to nam nagle legitymację moralną czy upoważnienie na kontr-obrażanie? Dostajemy na to usprawiedliwienie? Czy nakręcanie spirali nienawiści jest spoko, o ile nie zaczniemy tej spirali my?
@_Kuriozum_: @cichy-spokojny-grzeczny: No a katolicy co prawią o miłości i miłosierdzi to już git? xD I katolicy to jakies 50% tego narodu jak nie wiecej
@petarda: Wszystko jedno. Jak się brandzluje na działaczkę wspierającą brak nienawiści, to nigdy nie powinna tak pisać ani mówić niezależnie od kontekstu.