Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 52
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

no ale gdzie jest kontekst? Na jaki komentarz odpowiedziała?

@petarda: To nie ma znaczenia, jeśli podpierasz się hasełkami typu "xyz wolne od nienawiści", a sam piszesz nienawistne komentarze, to wychodzisz na zwykłego klauna. Choćby ktoś ci życzył aby ci stara na raka zdechła.
  • Odpowiedz
zrozumiałeś co napisałem? Nie, ale w ogóle mnie to nie dziwi.

@_Kuriozum_: Panie władzo wprawdzie wyzywałem, obrażałem, gnoiłem i wyśmiewałem... ale konkretnie od śmiecia nigdy nie wyzwałem! ( ͡° ͜ʖ ͡°) Konserwowa hipokryzja i robienie z siebie ofiary zawsze w modzie. 3/4 twojego profilu to chamskie "zamykanie mordy gejowskim lewakom".
Foxing - >zrozumiałeś co napisałem? Nie, ale w ogóle mnie to nie dziwi.

@Kuriozum: P...

źródło: 82905-18d0e065c15aabd6139be1bd12ef9495

Pobierz
  • Odpowiedz
no ale gdzie jest kontekst? Na jaki komentarz odpowiedziała?

@petarda: A co to ma za znacznie? Jak ktoś szczerze deklaruje, że wyrzeka się nienawiści, to chyba nie odpowiada w ten sposób.

I drugie, czy jeżeli zostaniemy obrażeni, to daje to nam nagle legitymację moralną czy upoważnienie na kontr-obrażanie? Dostajemy na to usprawiedliwienie? Czy nakręcanie spirali nienawiści jest spoko, o ile nie zaczniemy tej spirali my?
  • Odpowiedz
A od tych z tęczą w gębie ciągle słyszę dehumanizujące i agresywne zwroty, zwłaszcza na wykopie.

A co to ma za znacznie? Jak ktoś szczerze deklaruje, że wyrzeka się nienawiści,

@_Kuriozum_: @cichy-spokojny-grzeczny: No a katolicy co prawią o miłości i miłosierdzi to już git? xD I katolicy to jakies 50% tego narodu jak nie wiecej
  • Odpowiedz
@alibaski: no ale gdzie jest kontekst? Na jaki komentarz odpowiedziała?

@petarda: Wszystko jedno. Jak się brandzluje na działaczkę wspierającą brak nienawiści, to nigdy nie powinna tak pisać ani mówić niezależnie od kontekstu.
  • Odpowiedz