Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 52
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@alibaski: czemu nie jest pokazane na co odpowiadała? to już lepiej nie wspominać? :) jak trafi się jakiś debil to każdemu może polecieć wiązanka :D
  • Odpowiedz
@alibaski: to mnie zawsze fascynuje. Ja jako prawak, czyli największe zło tego świata, Putin wcielony i onuca konfederacka nigdy w życiu nie użyłem słowa "śmieć" w stosunku do drugiego człowieka. A od tych z tęczą w gębie ciągle słyszę dehumanizujące i agresywne zwroty, zwłaszcza na wykopie.
  • Odpowiedz
@Wink: o nie. Ktoś się śmieje i pietnuje grupę która ma +50% odsetku prób samobójczych xD przecież oni są normalni. To jest w pełni normalne żeby sobie obciąć siusiaka. I proszę się ze mną zgadzać, bo jak nie, to się chyba zabije ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
  • 31
@_Kuriozum_ @_Kuriozum_

Ja jako prawak, czyli największe zło tego świata, Putin wcielony i onuca konfederacka nigdy w życiu nie użyłem słowa "śmieć" w stosunku do drugiego człowieka. A od tych z tęczą w gębie ciągle słyszę dehumanizujące i agresywne zwroty, zwłaszcza na wykopie.

Rzeczywiście kolego zero agresji, kultura i szacunek XD
b4kus - @Kuriozum @Kuriozum 
 Ja jako prawak, czyli największe zło tego świata, Putin...

źródło: image_picker_DC953EF5-6CBD-4354-BEB1-BDD8FA5F67C3-15216-00002467703DEAE1

Pobierz
  • Odpowiedz