Wpis z mikrobloga

via mirko.proBOT
  • 0
skuteczny-aktywista-99:

ponawiam pytanie: te 200 kcal różnicy w ciągu dnia sprawia że czujesz się diametralnie inaczej?

@In_thrust_we_trust: ja nie, ja ogolnie jestem leszczem, ktory ma problem zeby zjesc wiecej.
Ty zakladam po tonie tez nie masz
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
magnetyczny-realista-46:

te 200 kcal różnicy w ciągu dnia sprawia że czujesz się diametralnie inaczej?

@In_thrust_we_trust: u mnie deficyt na redukcji wrzucam 400 kcal i to nie jest 400 kcal od ilości, od której się czuję najedzony, tylko od zapotrzebowania na zero. żebym się czuł najedzony to był musiał dodać nie 400 tylko ze 2400 kcal xD, więc na masie też na głodnego chodzę ;_;
jak byłem gruby to czesto słyszałem "wow,
  • Odpowiedz
więc na masie też na głodnego chodzę ;

@mirko_anonim: też kwestia diety - im więcej śmieciowego żarcia, cukru i "pustych kcal" tym jedzenie mniej sycące.

Jedząc zdrowo, nieprzetworzone produkty i z dużą ilością białka to reaczej niemożliwe by było abyś się czuł niedojedzony na masie :)
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
krzepki-innowator-70:

@In_thrust_we_trust: a jednak, hormony tak działają, że każdy posiłek kończę najedzony tak 4-5/10

@mirko_anonim: mój najlepszy przyjaciel ma dokładnie to samo. Stostuje post przerywany i stara sie nazrec tylko dwa razy dziennie. Ćwiczy 3-5x na siłowni i chodzimy jeszcze na basen.
Wg niego nie ma super różnicy czy makrosy sa piekne czy byle jakie. Jak jemy w knajpach to zamawia w miarę chude miesiwa z dużą ilością warzyw,
  • Odpowiedz