Aktywne Wpisy

Ana77 +48
Leże w łózku z kotem i ryczę. Z wieloma rzeczami sobie w życiu poradziłam, ale wykańcza mnie psychciznie, że nikt mnie nie chciał. Tak mi to zryło psychikę, że boję się nawet wrzucić zdjęcie na aplikację randkową.Jak mam kogoś poznać jak wstyd mi za swoje życie?
Samotność jest trudna, wszystkie radości smutni dzielisz tylko ze sobą.Nie ma tego jak rozpracować i rozładowac całe napięcie przeżywając to z kimś.
Słyszałam, że życie w pojedynkę
Samotność jest trudna, wszystkie radości smutni dzielisz tylko ze sobą.Nie ma tego jak rozpracować i rozładowac całe napięcie przeżywając to z kimś.
Słyszałam, że życie w pojedynkę

W nowy rok nakryłem swoją byłą z innym typem w mojej k---a chacie, w-------m ja z chaty - zerwaliśmy po 4.5 roku. Teraz widzę, że poleciała z jakimś frajerem na wakacje na które miała lecieć z koleżankami XDD śmiać się czy płakać
U mnie wygląda to tak - https://www.youtube.com/watch?v=EgQC9fDX44I
To była niebieska trasa, ale nie mam innego ujęcie z zewnątrz. Potrafię się jeszcze mocniej pochylić ale nie aż tak mocno, bo zaczynają mi się narty ześlizgiwać.
Podejrzewam, że mam zbyt duży promień skrętu (16/17 metrów) + duża masa nie pomaga.
#narty #zima #narciarstwo
@cwlmod: Naprawdę sądzisz, że to głównie kwestia nart?( ͡º ͜ʖ͡º)
Chłop z filmiku pewnie jeździ na czymś z kategorii Atomic Redster X9.
@panmimoskok: Tak. W zeszłym roku ostatniego dnia się bardzo poobijałem, bo schodziłem coraz niżej i regularnie dotykałem ziemi opuszczoną ręką. Niestety byle mała zaspa i narty traciły krawędź. Ofc te wszystkie body carvingi widzę że są pokazywane z samego rana gdy trasy są idealnie gładkie.
Czy ja robię coś oczywiście źle czy po prostu mówicie o większym skillu?
Owszem są sztywne ale poprzecznie, więc jak je postawisz na krawędzi, to nie wyginają się jak śmigło przez co traciłyby podparcie. Wzdłużnie są właśnie bardzo elastyczne, żeby po postawieniu na krawędzi bardzo ładnie układały się w idealnym łuk.
@melba: Mireczku drogi, zanim kupiłem obecne narty to chciałem zebrać trochę wiedzy jaka narta służy do czego i jak jedzie. Ze tak powiem ch*ja się dowiedziałem. Jakieś opinie ludzi na stokach nie sa miarodajne. Na stronach producentów jest tylko podział na teren po którym się
jak dla mnie to bardziej czynnik skilla niz samej narty. W funcarving z jazdą na łokciu po śniegu na przemrozonym sztruksie bawilem się jakieś 15/20 lat temu na ówczesnych Cyberach czy Atomicach SL
@BialyRosjanin: Czuję, ale jest to dosyć mała siła.
Dlatego właśnie próbuję ustalić gdzie jest problem. W zeszłym roku próbowałem z całej siły się wybijać ale najcześciej
Jak będziesz chciał zacieśnić mocniej skręty, to wyjdzie z tego śmig, który swoją drogą i tak trzeba opanować dla takiej jazdy jak chcesz osiągnąć.