Aktywne Wpisy

Okaz_prawilnosci +552
źródło: 1000063425
Pobierz
Rad-X +32
U was też ludzie w robocie nie potrafią się powstrzymać od jedzenia mięsa w piątek na obiad?
Co trzeba mieć w głowie aby nie być w stanie w ten jeden dzień w tygodniu odpuścić?
#pracbaza #korposwiat
Co trzeba mieć w głowie aby nie być w stanie w ten jeden dzień w tygodniu odpuścić?
#pracbaza #korposwiat

źródło: temp_file5302020380166450577
PobierzCzasem można udawać bezdomnego to cie ratują i dają kopa w dupe żebyś tylko im więcej nie zawracał gitary i nie będą z ciebie nic ściągać bo będą myśleć że i tak nie masz
@snorli12: haha
@snorli12: umierasz, kremują i do piachu. A rodzina i tak musi zapłacić za przyjazd karetki i "obsługę".
A i tak pakiety ubezpieczeń nie gwarantują ci ze nie zachorujesz akurat na coś czego to nie przewiduje i nadal musisz bulić jak za zboże.
Także uzupełniłem twoja wypowiedź w stopniu znacznym, przestań kłamać że o tym pisałeś, to słabe jest.
Zależy jaka, pracodawca może ubezpieczyć ale pobyt w szpitalu jest z ubezpieczenia tylko w pewnych przypadkach przewidzianych w ubezpieczeniu danego rodzaju
@snorli12: serio. Jak nie masz ubezpieczenia, to żeby żyć, musisz wziąć kredyt na miliony dolarów. A jak masz ubezpieczenie, to zazwyczaj nie obejmuje Twojej choroby. Cieszmy się z życia w Polsce, bo w USA jest dziki kapitalizm - gorszy, niż mozemy sobie wyobrazić.
A ichniejsze "ubezpieczenie" to NIE jest odpowiednik naszego NFZ.
@ramotka: śmiechłem, skisłem i wyplułem kawę na monitor.
@snorli12: tak, ale czasem jest to pokrywane z prywatnego ubezpieczenia
@snorli12: zależy jak dobre ubezpieczenie masz wykupione. No i zawsze ubezpieczalnia może zwrocić się do szpitala że to leczenie co twój lekarz zaproponował to oni go nie sfinansują bo za drogie i zbędne i s--------j.
Jeden z niewielu tematów który tak samo dotyka wszystkich biednych amerykanów więc media będą robić wszystko żeby temat wyciszyć bo jak
USA ma jednak z gruntu zepsuty cały system opieko zdrowotnej co najlepiej widać na cenach insuliny, których produkcja nie jest już objęta drogimi patentami (bo te wygasły), a mimo tego jest to miejsce z