Wpis z mikrobloga

#sylwester
Wspaniały to był sylwester. Usypiając dziecko zasnąłem razem z nim o 21 i właśnie się obudziłem. Ale przynajmniej głowa nie boli i wyspany
  • 26
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@pangkor U mnie jeszcze lepiej. Szpital na chacie. Żona wygląda jakby cpala przez tydzień. Mnie gardło boli. Córka gorączka i też ból gardła ( ͡° ͜ʖ ͡°)A druga malutka w nocy płakała bo się jej przestawiło że w noc jest zabawa(ʘʘ)
  • Odpowiedz
@pangkor

#sylwester

Wspaniały to był sylwester. Usypiając dziecko zasnąłem razem z nim o 21 i właśnie się obudziłem. Ale przynajmniej głowa nie boli i wyspany

Sigma. Nie dość, że sylwester marzeń to jeszcze dziecko przesypia 12h ciągiem
  • Odpowiedz
U mnie jeszcze lepiej. Szpital na chacie. Żona wygląda jakby cpala przez tydzień. Mnie gardło boli. Córka gorączka i też ból gardła ( ͡° ͜ʖ ͡°)A druga malutka w nocy płakała bo się jej przestawiło że w noc jest zabawa(ʘʘ)

@ziomus13: U mnie to samo. W ostatni dziś roku córka dostała grypy. Cała noc nieprzespana
  • Odpowiedz
@ziomus13: oooo moje święta, dzieci chore od soboty. Zmiana planów, na szybko organizujemy święta w domu. Żarcie itd zrobione, i nas wziął jakiś wirus 40 stopni gorączki, i problemy żołądkowe.
Minęło tuż po świętach. Najgorsze jest to, że z nikąd pomocy bo każdy kto by przyjechał złapał by to samo. Ciężko w takim stanie zająć się 3 i półtora rocznym dzieckiem ale jakoś poszło.
Trzymajcie się tam, i dużo zdrówka
  • Odpowiedz
@pangkor: to był być może ostatni tak dobry sylwester w twoim życiu mirku więc ciesz się tym co masz, bez złych uczuć wobec ciebie, ale taka mnie myśl naszła.
  • Odpowiedz