Aktywne Wpisy
Też was na jesień łapie deprecha?
Listopad, ciemno buro i c-----o, za oknem mgła i zapach zgniłych liści
A w takim Los Angeles mają 25 stopni i heja banana
Zawsze
Listopad, ciemno buro i c-----o, za oknem mgła i zapach zgniłych liści
A w takim Los Angeles mają 25 stopni i heja banana
Zawsze
kasiaret +95
#slubodpierwszegowejrzenia mam wrażenie, że kobiety są dużo bardziej ogarnięte i stabilne życiowo niz dobrani partnerzy. Dziewczyny są wykształcone, mają prace, mieszkania i są samodzielne.
Największym kontrastem jest dla mnie biznesmen, który wydaje się osoba zakompleksiona, która bardzo chce się wyrwać ze swojego środowiska, dawnego życia. Być może ma kompleks związku z majętnością. W dzisiejszym odcinku rzuciło mi się w oczy jak bardzo podobało mu się u rodziców Karoliny. Jakby kalkulował
Największym kontrastem jest dla mnie biznesmen, który wydaje się osoba zakompleksiona, która bardzo chce się wyrwać ze swojego środowiska, dawnego życia. Być może ma kompleks związku z majętnością. W dzisiejszym odcinku rzuciło mi się w oczy jak bardzo podobało mu się u rodziców Karoliny. Jakby kalkulował

Wspaniały to był sylwester. Usypiając dziecko zasnąłem razem z nim o 21 i właśnie się obudziłem. Ale przynajmniej głowa nie boli i wyspany
@ziomus13: już gotowa na sylwestra ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Sigma. Nie dość, że sylwester marzeń to jeszcze dziecko przesypia 12h ciągiem
a baba pewnie na sylwestrze marzen z ciemnoskorymi kolegami?
@ziomus13: U mnie to samo. W ostatni dziś roku córka dostała grypy. Cała noc nieprzespana
Minęło tuż po świętach. Najgorsze jest to, że z nikąd pomocy bo każdy kto by przyjechał złapał by to samo. Ciężko w takim stanie zająć się 3 i półtora rocznym dzieckiem ale jakoś poszło.
Trzymajcie się tam, i dużo zdrówka