Wpis z mikrobloga

@mirko_anonim:
- czyta denne romansidła

Nie wiedziałem, że potrafią czytać coś dużego niż komentarz pod postem na FB, dodał bym, że te co zrobiły policealne z maturą to siedzą w budżetówce, no i często są po dwóch rozwodach i nadal czekają na księcia najczęściej pokazując się w kieckach w najbliższej grającej stodole gdy zapada noc :)
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: mnie też to spotkało, mam 30 i kiedy czasem wspomnę że te z mojego rocznika to rzęzidła do narzekania to zaraz chcą mnie zjeść. A to wszystko prawda. Jeszcze to co @Eugeniusz_Zua wspomniał, nie dość że robią źle to jeszcze adorują się nawzajem.
  • Odpowiedz
  • 11
@mirko_anonim oczywiście uogólnienie, ale ja ostatnio doszedłem do wniosku, że nie znam zadowolonej kobiety po 30. Nawet te które zrobiły kariery, albo mają bogatego męża cały czas narzekają, cały czas im mało. Znam przypadki gdzie chłop zapieprza, kobieta siedzi w domu, mają dietę pudełkową, a ona i tak narzeka. Czy to kwestia insta, bo tam zawsze ktoś ma lepiej? I jak rozmawiam ze znajomymi to serio w 20 nie chodzi głównie
  • Odpowiedz
ostatnio spotkałem koleżankę ze studiów (29 lat) i jest wszystko tak jak we wpisie OPa

@KanJaweuDieZweite: w moim przypadku jedna dostała po studiach ofertę pracy na szwajcarskim uniwersytecie, a druga zrobiła dziecko i nie pracuje. Po tej potężnej próbie statystycznej stwierdzamy, że kobiety są mądre czy głupie? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz