Aktywne Wpisy

wscieklykabanos +639
#warszawa I o co się tak przypiedalasz, społeczniaku? Ja tylko na chwilkę, a poza tym wszyscy tak robią. A tak w ogóle to jest "wypas" auto, więc mogę więcej, frajerze!
#polskiedrogi a raczej chodniki i ścieżki rowerowe xD
#polskiedrogi a raczej chodniki i ścieżki rowerowe xD
źródło: MiastoUrsynow HCbbgfobsAAS3-J
Pobierz
Tetsuya +83
Wczoraj któryś raz z kolei (6? 7?) robiłem podchody do jedynego w mojej miejscowości automatu i jak zwykle nie działał. Już cały 120 litrowy worek uzbierałem tych opakowań bo co podejdę to awaria albo przepełniony. Czyli mam to wrzucić w samochód i jechać specjalnie 35 kilometrów do jedynego większego miasta w okolicy zeby się tego pozbyć, ale gdzie tu sens i ekologia? Stracę czas, spalę benzynę za 30pln (czyli więcej niż warte
źródło: 1000004437
Pobierz

Wy tu się zastanawiacie które miasto lepsze do życia, czy Wrocław, czy Kraków, czy Poznań. A ja zapraszam do Szczecina. Tu się poczujecie jak w powiatowym. Miasto wojewódzkie, a nawet nie dogania wyżej wymienione miasta. Nasz prezydent bardzo się stara aby poczuć się jak w wojewódzkim ale bardzo nieudolnie. Dopiero niedawno uruchomili u nas jeden pociąg Pendolino! Pierwszy raz pojechał świąteczny tramwaj, ustrojony lampkami ale już marudza, że duże koszty to były. I tak to się powoli żyje na tej wsi. Pojedźcie sobie tramwajem w stronę stoczni szczecińskiej to żyć wam się odechce. Jadąc na prawobrzeże zaczyna śmierdzieć czekolada. Właśnie i ten śmieszny podział Szczecina na lewobrzeże i prawobrzeże. Mimo tego lubię ten klimat ale dla urozmaicenia jeżdżę często na weekendy do innych miast jak Wrocław czy Poznań. Wychowywalam się na aglomeracji śląskiej ale przez nasilająca się astme musiałam się przeprowadzic. Napewno mogę wam powiedzieć, ze nie ważne gdzie jedziesz wszędzie są bezdomni, żule i zawsze nieciekawe ulice bądź osiedla w tych miastach. Nie ma idealnie
#szczecin #poznan #wroclaw #krakow #katowice
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: RamtamtamSi
@mirko_anonim: S---------o