Wpis z mikrobloga

@dziobnij2: pewnie dziennikarze, ubezpieczeniowcy, dzieci właścicieli dużych kołchozów, zagraniczni biznesmeni którzy kupili mieszkanie jako inwestycję i w życiu w nim nie byli, część mieszkań pewnie wynajmowana sezonowo, część wynajmowana pod jakieś studia nagrań i takie tam
  • Odpowiedz
@eaxata: Sorry poprostu jak ktos napisal ze to dziennikarze (?) czy ubezpieczeniowcy (?) znaczy ze kojarza mu sie oni z dobrze zarabiajacymi ludzmi i to jest poprostu bardzo abstrakcyjne. Moglbym sie o dobre wino zalozyc ze nia ma w tym budynku ani jednego. Pozniej jakies przyklady o zagranicznych czy dzieciach bogatych ludzi. Przeciez aktualnie w Polsce glownie na dorobku sa wlasciciele firm (nie wymienieni), pracownicy wyskokiego szczebla w korpo (nie
  • Odpowiedz
  • 2
@oddalenie to w tobie musi być nagromadzona jakaś niesamowita ilość jadu, bo ja w ogóle takiej intencji nie miałem pisząc to. Napisałem dziennikarze, bo kojarzę, że jakiś Durczok czy ktoś taki sobie kupił mieszkanie w sky towerze we Wrocławiu. Napisałem ubezpieczeniowcy, bo znam jedną agentkę ubezpieczeń która w podobnym budynku mieszka. Napisałem dzieci właścicieli kołchozów (czyli de facto właściciele firm - wymienieni), bo znam córkę właściciela kołchozu która w podobnym budynku
  • Odpowiedz