Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 61
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Wykop
  • 124
Polska jest gotowa pomóc Ukrainie, jeśli Słowacja odetnie dostawy energii elektrycznej z powodu konfliktu gazowego. Kraj zamierza zrekompensować wszelkie ewentualne braki – informuje Bloomberg.

Według urzędnika, który wypowiedział się pod warunkiem zachowania anonimowości, polski rząd jest w stanie zwiększyć krajową produkcję energii elektrycznej, by wyrównać ewentualne niedobory w przeciążonym systemie Ukrainy, jeśli Słowacja zdecyduje się wstrzymać dostawy.

Zapewnienia Warszawy pojawiły się w kontekście zaostrzającego się sporu o przyszłość tranzytu rosyjskiego gazu przez Ukrainę. Kilka
  • Odpowiedz
via Wykop
  • 264
bo Ty się pojawiłeś jakoś po wybuchu wojny

@ramotka: 11 lat na wykopie z czego najwięcej postów aż do 2022 r. a potem przerwa 2 letnia po tym jak moderacja po cichu kasowała mi wpisy. "pojawiłem się" XD
Aryo - >bo Ty się pojawiłeś jakoś po wybuchu wojny

@ramotka: 11 lat na wykopie z cze...

źródło: obraz

Pobierz
  • Odpowiedz
@Vinizius: Najlepiej by było gdyby na przykład ten kto chce czy jest proukrainczykiem na przykład taki wraczek miał odprowadzane pieniądze na pomoc ukrianie bo nie każdy sobie życzy by hajs z podatków szedł na pomoc ukrianie
  • Odpowiedz
via Wykop
  • 19
ale wróciłeś xd

@ramotka: W 2022 r. nie było mnie w lutym bo pojechałem na Ukrainę wozić ludzi. Wróciłem z 1 miesiąc później. Chyba że mówisz o powrocie teraz. Aktualny powrót to raczej kwestia tego, że mam bazę niezależną od platformy. Już nie martwi mnie cenzura na którymkolwiek portalu. Mogę postować na pięciu
  • Odpowiedz