Wpis z mikrobloga

via Wykop
  • 9
A co sądzisz o wolyniu? Xd

Przejrzyj moje stare wpisy to się dowiesz

Albo czy informujesz o korupcji w ukraińskich siłach zbrojnych, przekupywaniu komisji wojskowych itp?

Jw
  • Odpowiedz
no i gitara, czekam tylko aż sie thorrand zesra że w sumie to polska g---o, nic nie może, sama nic nie produkuje i w ogóle nikt jej nie szanuje a węgry mają ważniejszą pozycje w ue i nato

• Odpowiedz
Albo czy informujesz o korupcji w ukraińskich siłach zbrojnych, przekupywaniu komisji wojskowych itp?

@ramotka: Amerykańskie audyty nie wykazały takich zjawisk poza postami kacapów na portalach społecznościowych. Do budy
  • Odpowiedz
@malinq: a czy amerykańskie audyty wykazały torturowanie więźniów podejrzewanych o terroryzm w polskiej wiosce chyba kiejkuty się nazywała?
Nie ma co ufać bezgranicznie usa xd
Sam myśl
  • Odpowiedz
Sam myśl

@ramotka: to daj dowody. Dla mnie amerykański wywiad jest bardziej wiarygodny od jakiegoś intelektulanego karła który szerzy antyukraińskie treści

a czy amerykańskie audyty wykazały torturowanie więźniów podejrzewanych o terroryzm w polskiej wiosce chyba kiejkuty się nazywała?

To nie ma znaczenia, zmieniasz temat.
  • Odpowiedz
@Aryo: Zresztą to w interesie finansowym Polski i tyle. Słowacja odcięta od gazu z Rosji będzie musiała go kupować przez polski gazoport bo to jedyne źródło alternatywne mogące zrekompensować ruski gaz. Pomagając tutaj Ukrainie z prądem zyskujemy finansowo na podpięciu Słowacji do naszego systemu i krytykujący tutaj działania rządu prowadzą antypolską działalność. Nasz rząd tutaj bardzo dobrze gra przeciwko Rosji i za polskimi finansami jednocześnie.
  • Odpowiedz
@Flavius_Claudius_Iulianus

Niezmiennie niczego nie będziemy żądać w zamian za pomoc.

No k---a na tym polega pomoc, bo to nie jest interes czy biznes który się ma opłacać. Jakbyś ratował ofiare wyoadku samochodowego to byś najpierw sporządził umowę, która ci gwarantuje profity z tej pomocy? Co za ewenementy tutaj siedzą to ja nwet nie.
  • Odpowiedz