Aktywne Wpisy
Guadalajara +122
W końcu się zdecydowałam i kupiłem mieszkanie :) co prawda w Katowicach a nie w Krakowie (jak wcześniej zakładałem), ale udało się sporo urwać od ceny ofertowej, warto dzwonić i negocjować aż ktoś spuści z ceny. Fajna lokalizacja zaraz przy Trzech Stawach, będzie gdzie z pieskiem na spacery chodzić. Pracuję zdalnie, więc wolałem już osiedlić się w Kato niż kredytować się dużo więcej, a połączenia do Krakowa też są dobre. Wreszcie na
Pan_Slon +58
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Kupiłem nowe buty i z racji tego, że podziałka jest dokładnie taka sama jak w poprzednich, które miałem ustawiane na bikefittingu stwierdziłem, że sobie trochę poeksperymentuje w tych nowych. Na koniec zawsze mogę ustawić tak samo jak stare. Mam dość dużą i strzelista stopę i mimo, że bloki były ustawiane na fittingu to zawsze miałem wrażenie, że bloki mam za bardzo z przodu. Teraz trochę pokombinowałem i przesunięte do tyłu wydają sie wygodniejszym ustawieniem i z grubsza już zgłupiałem jak powinni być.
Według YT to oczywiście nie wiadomo jak powinny być, oprócz metody z 1 i 5 palcem, która w moim wypadku wydaje się absurdalna, bo miałbym bloki praktycznie na maxa do przodu. Mam bardzo dużą różnicę między owymi palcami.
Ciekaw jestem jak to wypada u innych.
#szosa #rower #kolarstwo
Oj no dobrze wiem, że cudze ustawienia nic mi bezpośrednio nie dadzą. Kieruje mną po prostu ciekawość. Ciekaw jestem czy są osoby które mają np. na maxa z tyłu czy z przodu albo gdzie leży pewna srednia ustawień.
u mnie to wygląda tak, że mając prawy but wpięty, ramię korby "na trzeciej", to lewa tylna strona prawego buta ma kilka milimetrów zapasu od korby, przez co nie ociera o nią
źródło: bloki
Pobierz