Wpis z mikrobloga

• 2
@Satan_Was_a_Babyboomer: ja juz nie zakladam kont na reddicie, bo za byle gowno na r/polska leci perm. tak wam to wrzucilem, zeby zobaczyc co myslicie. przejrzalem te ich wysrywy i wyglada na to, ze tu jest jakas sekcja inceli z Olgino xD

ciekawe, ktory to byl tu:

Usunęłam konto na wykopie w tym roku i w sumie już tam nie wchodzę od 2. Aktualnie większość większość wykopków zachowuje się jak banda
  • Odpowiedz
Na reddita dołączyłem jak wprowadzili te gównianą nową wersje wykopu. Ogólnie mi się tu podoba, ale społeczność czasami zaskoczy mnie takim mieszczuchowo-elitarystycznym poglądem że przecieram oczy ze zdumienia xD

@cytr0netx99: nie ma miejsca w internecie w którym by mi sie chciało przebywać, tu smród i nihilizm, na reddicie płateczki śniegu, a na twitterze wchodzenie w d----e celebrytom.
  • Odpowiedz
@cytr0netx99: Wiesz na r/polska najgorsza jest toksyczna pozytywność oraz ich banieczka wielkomiejska. Wiadomo wykop 2024 to nie to samo co 2020 czy 2015 ale jak zablokuje się te najgorsze tagi to można jeszcze perełki znaleźć plus większość quality contentu na r/polska to po prostu co lepsze znaleziska z głównej. Osobiście nie wyobrażam sobie takiej mobilizacji jaka była na np takim tagu #nieruchomosci na redditku. Niech sobie żyją w
  • Odpowiedz
@cytr0netx99: moja kariera na reddicie skończyła się dosyć szybko. napisałem za covida, że noszenie maseczek jest nieskuteczne, za co dostałem perm bana za złamanie jednego z punktów regulaminu - "Aprobata przemocy wobec ludzi i zwierząt" ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz