Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Jako rozowa mam pytanie do facetow - co moze oznaczac to, ze chlopak po przyjezdzie do domu siedzi w aucie jeszcze srednio z 15-20 minut? Nie zawsze ale 8 na 10 przyjazdow tak wyglada. Pytalam go dlaczego tak robi to mowi, ze "czeka az ostygnie" ale nie pamietam co dokladnie. Nie wydaje mi sie to prawdopodobne bo to zwykly samochod bez super silnika ani wyposazenia. Robi tak gdzies od miesiaca, ostatnio idzie nam w zwiazku roznie (drazni mnie to ze czas leci a tu zadnych oswiadczyn ani nic) a razem jestesmy 2 lata.

#niebieskiepaski #motoryzacja #zwiazki

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta

• 18
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: Mój tata tak robi jak chce oddzwonić do osób, z którymi nie miał czasu rozmawiać w trakcie dnia tzn. jakieś sprzątaczki itd. Tak żeby zakończyć pracę przed powrotem so domu.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: jeśli to nie bait to może to być z dwóch powodów.

1. Chłodzenie turbiny - ale to tylko jak katował auto zaraz przed przyjazdem do domu
2. DPF mu się zaczął wypalać i czeka aż skończy - jednak to się nie zdarza często. Chyba że ma już mocno zapchany DPF to wtedy może być często i trzeba coś z tym zrobić a nie czekać aż się samo naprawi, bo
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: może potrzebuje prywatności? że nikt mu nad głową nie stoi, może z kimś rozmawia/pisze czy coś ogarnia.
a to że jesteście 2 lata i ty oczekujesz oświadczyn to źle o Tobie mówi.. może się kogoś radzi co do problemów w związku i rozważa odejście, bo jakaś nawiedzona jesteś.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim ja czasami jak wracam z pracy to siedzę w aucie u słucham,,państwa miasta" na radio Z po 17 xd więc czasami się zdarzy że siedzę w aucie i słucham do końca xd
  • Odpowiedz
co moze oznaczac to, ze chlopak po przyjezdzie do domu siedzi w aucie jeszcze srednio z 15-20 minut?

drazni mnie to ze czas leci a tu zadnych oswiadczyn ani nic

jestesmy 2 lata

@mirko_anonim: Powiem tak, nie dziwie się chłopu. Też bym musiał się najpierw psychicznie przygotować na powrót do takiej różowej.

Te auto, to ostatnie miejsce gdzie chłop ma spokój od twoich toksycznych oczekiwań.
  • Odpowiedz