Aktywne Wpisy

MonazoPL +79
Ruszamy z kolejnym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°
źródło: 400 zł pekao monazo
Pobierz
Bunch +641
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

źródło: temp_file6893361307205168929
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
@lycaon_pictus: To co to były za studia? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
podczas etapu nauki zawsze wiedziales, ze czeka cie cos nowego. odbebnisz 3 lata gimnazjum i czeka cie liceum. potem studia i znowu nowy swiat.
a praca? nagle sie okazuje, ze do konca zycia przez 40 lat bedziesz robil w kolko to samo i nic sie juz nie zmieni. to jest chyba najgorsze
@ziomus13: Tak, tylko że to niewykonalne bo potem z dziećmi już nie będą mieli żadnej zdolności kredytowej na kupno nieruchomości do ich wychowania. Nie zdobędą też kompetencji ani dobrej pracy bo będą przywiązani do opieki nad dziećmi i ich przedszkola/szkoły/opieki dziadków na prowincji. Czyli model znany z całej
@saviola7: Informatyka na W-4. Tak, dla mnie matura była trudniejsza, ja wiem, że to jest unpopularopinion. Dla mnie jedna matura z j. polskiego była trudniejsza niż pojedyncza sesja i zakładam, że to kwestia indywidualna. Nie matura z rozszerzonej matmy, rozszerzonej fizyki czy anglika (xD), tylko ściśle z polaka.
@wybacz: przeciez Prace mozna zmieniac i nawet sie powinno jak czujesz stagnacje.. i że już nic nowego sie nie nauczysz. bo dlaczego nie zmieniac? tylko i wyłącznie same plusy np lepszy dojazd lepsza kasa nowi ludzie, nowe obowiazki itp itd..wiadomo jak się trafi już na prace perfekto ( mało roboty duża kasa luz, auto służbowe i do tego wszystko ustawione i samo się kręci to nie ma
Na studiach już były łatwiejsze zasady. A w pracy zawodowej jedyne to miałem okres wypalenia, przetrwałem, zmieniłem kontrakt i pracuje mi się znowu przyjemnie. Mam kasę, mam czas, mam rodzinę i hobby na
Podbaza >>>> licbaza>> gownopraca >studbaza> gimba>>>>> pracbaza
Mnie tam śmieszą te memy o jakimś trudnym każdym etapie życia xD
Studia to dla masy studentów super okres, gdzie sobie człowiek poimprezuje, spotka masę nowych kolegów itd. Jeszcze do tego sporo osób ma dobrą sytuację finansową w rodzinie, dostaną hajs na mieszkanie, nie będą musieli
Informatyka laborkami stoi. Im trudniejsze laborki tym wyższy poziom. Może nie przez całe studia, ale na niektóre musiałem gonić po nocach.