Aktywne Wpisy

Pokażę Wam kawałek mojej mordy ʖ͡º)

źródło: temp_file8581019454285615002
Pobierz
euklides +8
Ale się kurde stresuje, zaczynam budowę domu (dzisiaj, konkretnie dzisiaj startuje), a w maju ma mi się urodzić dziecko. Wszystko jest tak jak sobie planowałem po skończeniu studiów ale stres straszny...
A kurde jak miałem 18 lat chciałem być panczurem i jeździć po koncertach i chać wóde a tak się potoczyło moje zycie...
PS Jak ktoś wam mówi że studia nic nie dają, to g---o prawda i możecie go wyśmiać. Zmienia ci się światopogląd,
A kurde jak miałem 18 lat chciałem być panczurem i jeździć po koncertach i chać wóde a tak się potoczyło moje zycie...
PS Jak ktoś wam mówi że studia nic nie dają, to g---o prawda i możecie go wyśmiać. Zmienia ci się światopogląd,
#depresja #samotnosc #przegryw #zalesie #szkola #edukacja #anonimowemirkowyznania #bezsennosc
#rozowepaski #niebieskiepaski #zycie #zwiazki #rodzina #relacjemiedzyludzkie #psychologia #przemyslenia #znajomi #kosciol #polska
jestem zajebisty to uczciwa tania cena
@tomwick55: to tak jak ja
Moja rada, sprawdzona - zacznij jakies kursy, idź do jakiejś szkoły uzupełniającej. To świetna okazja do poznania innych osób. Na początku będziesz mruk, ale po każdym takim epizodzie zaczniesz
A nowych poznasz bez problemów, jak tylko wyluzujesz i zmienisz nastawienie. Sam kiedyś się zdziwiłem odkrywając, że generalnie ludzi są istotami społecznymi oraz towarzyskimi i nawet czekając w kolejce do myjni możesz zagadać do kogoś i sobie pogadać nawet o Du** Maryni.
Tym kolegą od wesela się nie przejmuj. To już nie te czasy że zapraszało się całą wieś. Nie stalkuj też kolegów na IG czy
@_lorem_ipsum_: A skąd wiesz, że nie będzie? Znam gościa, który wypożyczał narty i sobie zawsze ucinał pogawędkę z właścicielem aż w końcu zostali wspólnikami.
Mój znajomy poznał żonę tak, że był wielkim fanem "Autostopem przez galaktykę" i idąc parkiem usłyszał "42" z ust dziewczyny,
@wlodzimierz-liszajec: Naprawdę wierzysz w to że możesz poznać kolegę do wspólnego spędzania czasu na myjni samochodowej? Jakie jest prawdopodobieństwo że spotkają się znowu. Chyba nie liczysz na to że wymieniając dwa zdania z jakimś nieznajomym typem zapytasz go o numer albo nie wiem, czy wymienimy się profilami na Facebooku.
@_lorem_ipsum_: Nie, ja to wiem a nie wierzę.
@wlodzimierz-liszajec: Twierdziłeś. Z twojego wpisu można wywnioskować że na myjni samochodowej można kogoś poznać. Small talk to nie znajomość. Typ od nart przychodził częściej, w jedno miejsce, rozmawiał z jedną osobą więc znajomość się pojawiła. Jakie jest prawdopodobieństwo że na myjni samochodowej za każdym razem będziesz spotykał tego