Aktywne Wpisy
czarrny +5
Czy Waszym zdaniem opłaca się brać AC do auta o wartości 26k? Auto będzie użytkowane w dużym mieście.
Koszt AC 1488zł.
#motoryzacja #finanse #kiciochpyta
Koszt AC 1488zł.
#motoryzacja #finanse #kiciochpyta
źródło: temp_file1182500063809495684
Pobierz
dos_badass +115
źródło: 20251130_113723
Pobierz

ej. Chyba się zakochałam. Ja nie jestem z tych najsprytniejszych. To Włoch (hejtujcie se jak chcecie), znamy się od 17 lat ale zawsze każde z nas odkąd pamiętam w związkach więc nawet nie rozważałam. Ale tak się złożyło że teraz oboje samotni po wyboistych związkach. No i dwa miesiące temu, jak tam u nich byłam we Włoszech, na imprezie koło 2 nad ranem stwierdziłam, elo pozdro 600, dajcie mię klucze do mieszkania, s--------m, bo jestem o krok od utracenia godności. No wiec on mnie zaproponował, że mnie na kwaterę odprowadzi. Rzeczowo powiedziałam mu, żeby s--------ł, aż tak n------a nie jestem, dziękuję mam dwie nogi trafię sama. A potem jak wyjeżdżałam to on mnie na kawę rano zaprosił, ale p----------y mi się autobusy i przepadło. No więc klasycznie jak to z moimi Włochami, napisałam "no nie wyszło, smutna sprawa, to elo i widzimy się w sierpniu jak wpadacie". No i typ niewiadomo czemu ciągle coś pisał w stylu "czy wszystko ok, czy dotarłaś na lotnisko, czy nie ma opóźnień" no takie pierdoły. I ja, będąc mną, za każdym jednym razem pisałam mu "spoko ziom, ogarniam, elo widzim się w sierpniu". Dopiero jak wróciłam do domu i wieczorem dostałam selfie z winiaczem i podpisem cheers, coś mię pykło w głowie, że on chyba chce gadać tak po prostu bez szczególnego celu. No i się zaczęło. I już drugi miesiąc do siebie n----------y na whatappie dzień w dzień. Jest to czysta patologia prowadząca donikąd ale okrutnie mnie cieszy całe to pisanie. A, no i wczoraj okazało się, że jako dodatkową robotę pisze dla znajomego recenzje stron z eskortami żeby wypozycjonować jeden portal. Ja p------ę. Czyste złoto. Recenzja laski robiącej laskę ręką w gipsie jest epicka. Czy mężczyzna może być bardziej idealny? Jezusie. Ja się naprawdę zakochałam. Jadę tam znowu w styczniu. Wiecie, tanie bilety i śpię u znajomych za darmoszkę. Super tanie wakacje. Jeśli okaże się, że on tak tylko po przyjacielsku a nie że coś ten to ja nie wiem. Pół roku będę chodzić chora z niespełnionej miłości.
#milosc
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: heracinsky
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: heracinsky