Wpis z mikrobloga

@PeriodFromVaginax9: przepraszam bardzo, ale chyba coś się koledze pomyliło. Ta dziewczyna po lewej to niejaka Marlena, jest upośledzona w stopniu lekkim oraz jest byłą partnerką tego chłopaka po prawej, niejakiego Rafała który jest twórcą internetowym znanym z upijania się do nieprzytomności czy przyjmowania strapona w odbyt za tak zwane "donejty".
  • Odpowiedz
@Rafatus69: echhh masz rację, nie czytaj dalej, nie wychodź ze swojej strefy komfortu. Żyj dalej w swoim wyimaginowanym świecie, jeżeli ci to pomaga to ok. Masz słuszność chłopie oj masz...
  • Odpowiedz
@JicchakPerec: Co ma wychodzenie z swojej strefy komfortu do czytania steku bzdur mitomana, którego jarała moja krzywda? XD
Ty nawet nie jesteś świadomy jak bardzo niszczyłeś mi psychikę swego czasu. Teraz będziesz się usprawiedliwiał moimi pijackimi wyczynami do których sam mnie wtedy podkręcałeś? Przecież ty mentalnie jesteś gorszy od rafatusa z czasu swojego Prime i dobrze o tym podświadomie wiesz. Przepracuj tą swoją toksynę, rozbij kraty własnej wyobraźni jak zrobiłem
  • Odpowiedz