Aktywne Wpisy

brokenik +1472
#aferakpo #kpo
Myślicie, że afera związana z HoReCa to mało. To teraz trzymajcie się stołka. Zajmuje się od lat sieciami światłowodowymi i buduje ich w swoim rejonie od lat "KOMERCYJNIE" i teraz patrzcie na to. Na stronie Internet.gov.pl możecie sobie sprawdzić jak wyglądają dotacje na poszczególne adresy i ... w adresie gdzie mamy klientów pojawiają się wartości przeznaczone dla beneficjenta KPO.
32500zł za podłączenie... budynku który jest od lat
Myślicie, że afera związana z HoReCa to mało. To teraz trzymajcie się stołka. Zajmuje się od lat sieciami światłowodowymi i buduje ich w swoim rejonie od lat "KOMERCYJNIE" i teraz patrzcie na to. Na stronie Internet.gov.pl możecie sobie sprawdzić jak wyglądają dotacje na poszczególne adresy i ... w adresie gdzie mamy klientów pojawiają się wartości przeznaczone dla beneficjenta KPO.
32500zł za podłączenie... budynku który jest od lat
źródło: Zrzut ekranu z 2025-08-18 03-24-54
Pobierz
kamil-tumuletz +212

Ty nawet nie jesteś świadomy jak bardzo niszczyłeś mi psychikę swego czasu. Teraz będziesz się usprawiedliwiał moimi pijackimi wyczynami do których sam mnie wtedy podkręcałeś? Przecież ty mentalnie jesteś gorszy od rafatusa z czasu swojego Prime i dobrze o tym podświadomie wiesz. Przepracuj tą swoją toksynę, rozbij kraty własnej wyobraźni jak zrobiłem