Aktywne Wpisy

bArrek +147
Do j-----j pracy jutro

karolina-oska +68
#rolnikszukazony
To straszne jak większość chłopów na tym targu w ogóle nie rozumie Karoliny od Rolanda....
Chłop na każdym spotkaniu się na nia patrzy i uśmiecha. Wyżyny jego możliwości rozmowy z kobietą to opracowanie planu przeprowadzki i ślubu za rok.
Karolina widze że nie idzie do łba mu nic przełożyć więc pisze list żeby typo przeczytał w samotności i sie zastanowił.
Ona czuje się jak ładny przedmiot do patrzenia, bo typ nie pyta
To straszne jak większość chłopów na tym targu w ogóle nie rozumie Karoliny od Rolanda....
Chłop na każdym spotkaniu się na nia patrzy i uśmiecha. Wyżyny jego możliwości rozmowy z kobietą to opracowanie planu przeprowadzki i ślubu za rok.
Karolina widze że nie idzie do łba mu nic przełożyć więc pisze list żeby typo przeczytał w samotności i sie zastanowił.
Ona czuje się jak ładny przedmiot do patrzenia, bo typ nie pyta

Ale rybka po japońsku już wczoraj zrobiona, przegryzła się ładnie, a ja już dziś upiekłam orzechowca, zrobiłam sernik na zimno, a niebieski ukręcił makowca (właśnie się piecze).
Byłam na spacerze z psami, bo mieszkają z teściem i on z nimi na spacery nie chodzi, tylko wypuszcza na podwórko. I psy z ładnych piesków zamieniły się w tłuste parówy na chudych nóżkach. Bo leżą i żrą.
Także jak przyjeżdżamy no to na spacerki chodzimy i psy są przeszczesliwe i ja też bardzo te spacery lubię, chociaż od rana za mną łażą i marudzą (szczególnie Furia).
Wieś pod miastem, żywej duszy wokół poza sarnami i kuropatwa mi, więc idziemy na pola i mają gdzie się wybiegać. A to jest na górce z przepiękną panoramą na całą okolicę. W ładną pogodę widać góry na horyzoncie.
Tak się dziś psiny nalatały, że jak wróciliśmy do domu, to padły i śpią :D
Dzieci oglądają film świąteczny, teściu podsypia w fotelu, psy śpią, niebieski zaraz kończy dyżur zdalny i będziemy szykować jedzonko.
Spokojnych świąt :)
Na zdjęciu jedna z parówek tłustych zwana Furią. A Ciapek gdzieś akurat poszedł.
#swieta #psy #takbylo #takjest
źródło: temp_file5693579720869190718
Pobierzźródło: temp_file7429557140202534747
Pobierz