Wpis z mikrobloga

#gothic #returning Macie jakieś porady dla woja 1 - 2h (jeszcze sie nie zdecydowałem) w nowym retardingu? Build z 16 grudnia 2024. Jaka gildia jest fajna do pogrania (myślałem o strażniku świątynnym), jakieś smaczki w postaci bonusów itd? Bo n------i tam tyle tego, że ciężko sie połapać i nie chce zablokować swojego beziego
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@jasiutorpeda_tokozak: To albo strażnik świąteczny który jest trochę paladynem ale nie tak dobrym na nieumrałych albo mrocznym rycerzem co ma kilka run boostujacych orzes co early a zwłaszcza mid game jest orzyjemny. Można inwestować w mrocznego sługę ale prościej jest zamiast niego wziąć dodatkową runę wzmocniającą
  • Odpowiedz
@Titsuman: dam radę wymaksowac 2h, a do tego dołożyć kuszę tak chociaż na 50% jako strażnik swiateczny? I czy jest sens, czy lepiej wszystko w siłę I 2h?
  • Odpowiedz
@Deadend: Zależy od poziomu trudności Jak na gothic to na spokojnie, gra wtedy wybacza dużo błędów i można się skupić na biuciu bossów i szukaniu itemow. W ogóle wojownik obecnie mówiąc o poziomach nightmare więcej niż w siłę daje chyba w hp. Ale to na spokojnie na gothicowym. BTW nightmare da się ukończyć na 0 PN na poziom ( ͡° ͜ʖ ͡°) pn ciągnąć z samych
  • Odpowiedz
@Titsuman: dziękuję za rozbudowaną odpowiedź:) gram na gothicowym, pierwszy raz właściwie przechodzę i dopiero sie ucze tego moda :D jestem w 3 rozdziale i tak na prawdę problem mam tylko z mistrzami mroku i silniejszymi magami. 2k hp, a oni mnie n----------ą jednym strzałem za 1/3
  • Odpowiedz
@Deadend 3 rozdział to taki nie-rozdzial idź od razu do 4 po lepsze eq. Hordę poszukiwaczy przy kręgu załatwią Xardas Pyrokar i Vatras.

Poszukiwacze nawet specjalnie zostali zrobieni tacy mocni żeby gracz omijał ich jakiś czas zamiast mordować od razu po powrocie z GD. Podkoksisz się to będziesz ich łatwo wyjaśniał.
  • Odpowiedz
@Deadend: Pamiętaj że nb nie wybiją się wszystkiego co stoi. Przeciwnicy to taka przeszkodą między zadaniami. W 3 rozdziale właśnie poszukiwacze to taka przeszloda. I jak @Antorus napisał leć w 4 rozdział który jest zdecydowanie najlepszym rozdziałem. Poszukiwaczy przy kręgu można wymanewrować i wziąć oko a tych z chaty sekoba po prostu wypić czarną mgłę i elo
  • Odpowiedz
@jasiutorpeda_tokozak jak pod full siłe to łowca demonów, bo w new balance kusza się skaluje tylko pod siłę i od 3 rozdziału czyścisz mape bez mrugnięcia okiem
No chyba, że chcesz typowo pod melee to mroczny rycerz godny polecenia
  • Odpowiedz